2 Sayfadan 1. Sayfa 12 SonuncuSonuncu
Toplam 11 sonuçtan 1 ile 10 arası gösteriliyor

Konu: Bitkilerle Tedavi ve Majikal Kullanımları (Cadı Adayları Buraya)

  1. #1
    -Kapatılmış Üyelik-
    Üy. Tarihi
    Ara-2006
    Konular
    32
    Mesajlar
    280
    Puanlar
    0

    Bitkilerle Tedavi ve Majikal Kullanımları (Cadı Adayları Buraya)

    Bir konuyu bitirmeden bir konu daha acayım dedim yavaş olacak ama burda resimlerle karışımlarla uygulama alanlarıyla latince isimleriyle hem bir bitkisel kür ansiklopedisi oluşacak hemde neyin nerde nasıl kullanıldığını öğreneceğiz

    cadı adayları buraya dememin sebebi majikal uygulamalarda ağırlıkla cadıların nasıl kullaandığından bahsedeceğim diğer konularada değineceğim ama ağrlık cadı uygulamaları olcak

    rukne ve tedavi bölümünde açmamın sebebi yine bitkilerin ağırlıklı olarak tedavi edici özelliğinden bahsedeceğim

    başlayalım

    Abdestbozanotu

    ( pimpinella saxisfrage) :Gülgillerden; siyah ve yeşil boya çıkartılan bir bitkidir. Rutubetli yerlerde yetişir. Boyu 70 santimetre kadardır. Kökü akıcıdır.

    Kullanıldığı yerler:
    Mideyi kuvvetlendirir. Göğüs ağrılarını dindirir. Ateşi düşürür. Boğmaca, öksürük ve baş ağrılarını keser. Vücuda dinçlik verir. Balgam ve ter söker. Burun kanamalarını keser. Bademcik şişlerini indirir. Mide yanması ve bağırsak gazlarını giderir. Çıbanın olgunlaşmasına yardım eder.



    kolaylıkla bulabileceğiniz bir bir bitkidir türkiyenin heryerinde yetişir kpardıktan sonra ters bir şekilde asın ve kurumasını bekleyin yaş olarak kullanmayın

    bu bitli havasta kara büyülerde kullanılırken cadılarda iyileştirici olarak kullanılır en çok kullanılan cadı bitkilerinden biridir özeilikle cilde sürmek koklamak için kullnılır oral yolla alımı nadirdir. tüm cadı uygulamalarında cam bir kap tercih edin 10 grm 1 çay kaşığı kadar yeterli olacaktır aşk büyülerindede kullanımı sabittir.






  2. #2
    esmanur
    Misafir
    s.a cadi adaylari buraya

  3. #3
    -Kapatılmış Üyelik-
    Üy. Tarihi
    Ara-2006
    Konular
    32
    Mesajlar
    280
    Puanlar
    0


    Acı ağaç( kuvasya ağacı ) :Sedefotugillerden; 2-3 metre boyunda küçük bir bitkidir. İnce kabuklarının üzerinde sarı benekler vardır. Çiçekleri kırmızıdır. Sıcak ülkelerde yetişir. Bu ülkelerde acı ağaç kabuklarından yapılan kaplardan su içenlerin kuvvetleneceğine inanılır. Hekimlikte; kökü, kabuğu ve odunu kullanılır. Etkili maddesi "Quassine"dir. Çok acıdır.

    Kullanıldığı yerler:
    İştah açar, hazmı kolaylaştırır. Ateşi düşürür. Tükürük ifrazatını arttırır. Mide, bağırsak, karaciğer ve böbreklerin çalışmasını düzenler. Böbrek sancılarını keser, taşların düşürülmesine yardımcı olur. Bağırsak kurtlarını döker. Kanamaları durdurur. Haşarat kaçırıcı olarak da kullanılır. Fazla kullanılacak olursa; baş dönmesi, mide bulantısı ve kusma yapar.

    bu bitki karahindibağın özeliklerini gösterir. kullanım amacı olarak yanlış anlaşılmasın görünüş olarak hiç benzemez bulunduğu ailede en çirkin üyedir. diğer türleri renkli renkli çiceklerdir.

    bu bitki cadı büyülerinde kabuğunun kurulması ve toz haline getirmesi sonrasında kullanılır yaprakları çok kullanılmaz. kabuğu kuruyunca ve toz haline gelince koyu mat bir kırmızı olur.

    adının tam tersine bu bitki aşk büyülerinde kullanılır. fazlaca kullnılan bir bitki türü değildir. kaynatılmadan toz hali asla kullanılmaz. iksirlerde ve kaynatma sırasıonda kullanılır.hani cadı kazanı vardırya bu doğru bir şeydir aslında cadı kendi büyü kabında gerekli şeyleri kaynatarak duman ile yada iksir ile büyüsünü yapar bu bitkide işte böyle aşk sevgi büyülerinde kullanılır

  4. #4
    simya
    Misafir
    Büyüye karşıyım ama sağlık açısından yararlı bilgiler..Teşekkürler.

  5. #5
    -Kapatılmış Üyelik-
    Üy. Tarihi
    Ara-2006
    Konular
    32
    Mesajlar
    280
    Puanlar
    0

    Shot with X200,D560Z,C350Z at 2007-06-30


    Anason

    (Anis, Anis, Anise)Haziran-Agustos aylarında, beyaz renkli çiçekler açan, 50-60 cm yüksekliğinde, bir senelik bitki. Gövde dik, silindir biçiminde, içi boş, çok dallı, tüylü ve üstü çizgilidir. Alt yaprakları uzun saplı, oval veya kalb biçimindedir. Çiçekler bileşik şemsiyelerde toplanmışlardır.

    Meyveleri armut şeklinde küçük, üzeri tüylü, yeşilimsi sarı renklidir.Başta Ege bölgesi olmak üzere bütün Anadolu'da bahçelerde yetiştirilir. Kültür anasonunun vatanının Anadolu olduğu tahmin edilmektedir. Meyvalarında nişasta, müsilaj, sabit ve uçucu yağ bulunmaktadır. Uçucu yağ miktarları bitkinin cinsine ve yetistiği yerin şartlarına bağlıdır. Uçucu yağın % 80-90'i anetoldür. Anetol, zehir etkili fakat bu etkisi şok olmayan bir maddedir. Meyvelerinden su buharı distilasyonu ile elde edilen anason yağı, hemen hemen renksiz ve karakteristik kokuludur. Anason tıpta midevi, bağırsak gazlarının teşekkülünü önleyici, hazmı kolaylaştırıcı ve göğüs yumuşatıcı olarak kullanılır.

    Ayrıca nefes darlığı, öksürük ve kalb çarpıntısı rahatsızlıklarında da etkilidir. Anason yüksek dozda alındığında baş ağrısı, uyuşukluk, görme zorluğu yapar. Daimi kullananlarda anisizm hastalığına sebeb olur. Bilhassa çocuklara uyku vermede, midede teşekkül eden gazları gidermede çok faydalıdır. Bebekler için bir çay kaşığı tohum bir bardak suya olmak üzere çay olarak hazırlanır. Yemeklerden önce veya süte katılarak bir kaç çay kaşığı verilir. Büyükler % 1-2 lik çayını günde 2-3 bardak alabilir. Türkiye'de Bütün Anadolu'da yetişir.

    Kullanıldığı yerler:
    Kullanılan kısmı, meyvaları ve yapraklarıdır. Meyveleri tamamen olgunlaştıktan sonra toplanır ve gölgede kurutulur. Hazmı kolaylaştırır. İştahsızlığıi giderir. Mide ve barsak gazlarını söktürür. İdrar artırır. Migren ağrılarını keser. Astım, nefes darlığı ve bronşitte görülen şikayetleri giderir.

    cadıların en önemli bitkilerinden biri daha olmazsa olmaz assrat seyahat için , güzelik için , uyku için, enerji için, koruma için, aklınıza gelebilecek her konuda hazıralyacağınız iksire demlenmiş ve bekletilmiş halini yağını rahatlıkla kullanabilirsiniz

    örneğin ; güzelik büyüsü

    dolunay gecesi

    6 damla anason yağı

    6 damla gül yağı

    6 damla defne yağını saat yönünde karışrırın

    AN
    GİRRU
    AB
    TİTAAN

    diye dört yöne bakap bu kelimeleri üçer defa söyleyin ve karıma üfleyin bu karışımı üç gece dışarda ay varken bekletip yüzünüze sürün

    cam içinde olcak karışım unutmayın

  6. #6
    Şaman - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üy. Tarihi
    Ağu-2006
    Konular
    5
    Mesajlar
    149
    Puanlar
    0
    Madem konu cadılıkla ilgili eh banada laf düşüyor
    Şimdi adam otunu kullanırken çok dikkat edin adam otu içirmeli iksirlerde asla kullanılmaz.Bitki büylerindeki karışımların hepsinin oranı hesaplaması vardır o yüzden bitkileri şimdilik tek kullanın.
    Urumhamatahayilin verdiği güzellik büyüsünde o kelimeleri kullanmak yerine aynı anlama gelen hava ateş su toprak kelimelerini kullanın çünkü telaffuz kelime anlamını değiştirir yanlış enerji çağrılır ve sizde ayvayı yersiniz.Kaynatma sırasında konacak bitkinin ise genelde taze olması gerekir dolunay vaktinde toplanmalıdır(bu bilimsel birşey dolunayda ayın çekim kuvvetinde dolayı sular yukarı çekildiğinden bitkilerin sularıda kökten yukarıya doğru çıkar)
    Gül gül dedi bülbül güle gül gülmedi gitti
    Bülbül güle gül bülbüle yar olmadı gitti

  7. #7

    Üy. Tarihi
    Mar-2008
    Konular
    0
    Mesajlar
    4
    Puanlar
    1498

    merhaba

    aslında bana kadınlık hormonlarını düzenleyen pko hastalığına iyi gelen hatta olmuşken birde yumurtlamayı kolaylaştırıcı bir bitki lazım varmıki öyle bir ot:ermm:

  8. #8
    bio_terapist - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üy. Tarihi
    Haz-2008
    Konular
    0
    Mesajlar
    6
    Puanlar
    0
    slm herkese hernevi hastalık ıcın macun ve yaglar hazırlanır

  9. #9
    the_frost
    Misafir
    Alıntı bio_terapist Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    slm herkese hernevi hastalık ıcın macun ve yaglar hazırlanır
    hocam onun için konu açacaksın yok öle yağ satarım bal satarıM!!!!!!!!

  10. #10

    Üy. Tarihi
    Ağu-2009
    Konular
    30
    Mesajlar
    282
    Puanlar
    0
    anasonla yapılan güzellik büyüsü oldukça başarılı bir büyü..(: güzel paylaşım..
    [CENTER][IMG]http://dl4.glitter-graphics.net/pub/1146/1146174atajacwy6c.gif[/IMG][/CENTER]

    [CENTER][COLOR=cyan][B] w i t c h c r a f t[/B][/COLOR][/CENTER]




Benzer Konular

  1. Bitkiler,Yağlar,Taşlar ve Çiçek Özlerinin Majikal Kullanımları
    Konuyu Açan: BEBEGİM, Forum: Madde Enerjileri.
    Cevap: 1
    Son Mesaj : 14-Mar-2012, 22:00
  2. Her türlü havas yardımları için buraya
    Konuyu Açan: TARFATÜLAYN, Forum: Havas Bölümü Soru ve Yardım.
    Cevap: 153
    Son Mesaj : 17-Kas-2010, 18:01
  3. Bitkiler ve Majikal Kullanımları
    Konuyu Açan: secret shadow, Forum: Büyü.
    Cevap: 2
    Son Mesaj : 04-Haz-2008, 22:02

Sayfa Etiketleri:

defne yağını nasıl satarım

cadılar ve bitkiler

Sitemiz kişiler arası iletişimi sağlayan bir servis sağlayıcıdır. Kişilerin eylemleri kendi sorumluluklarındadır.
Hukuki gerekçeler ile kaldırılması talep edilen içerikler için lütfen iletişim linkini kullanınız.