21 Sayfadan 1. 123 ... SonSon
Toplam 305 konudan 1 ile 15 arasındaki konular gösteriliyor.

Forum: Ünlü Ressamların Çalışmaları

  1. Baktıkça Farklı Anlamlar Çıkan Resimler.

    Başlatan denmeh1, 24-Şub-2016 11:38
    ürünü, birbirinden, enteresan, farklı, resimler
    • Cevap: 2
    • Okunma: 93
    24-Şub-2016, 19:03 son yazılan Mesajı göster
  2. Fotoğraf Değil. Hepsi Çizim.

    Başlatan denmeh1, 23-Şub-2016 12:08
    alıntı, fotoğraf, kalitesindeki, resimleri, sadece
    • Cevap: 8
    • Okunma: 153
    24-Şub-2016, 09:04 son yazılan Mesajı göster
  3. Hayal Edebildiğin Herşey Gerçektir.

    Başlatan denmeh1, 22-Şub-2016 11:49
    bir, gerçektir, hayal, pablo, picassonun
    • Cevap: 0
    • Okunma: 72
    22-Şub-2016, 11:49 son yazılan Mesajı göster
  4. Meşe Ormanında Manastır...

    Başlatan Renan, 26-Oca-2016 11:07
    çizdiği, berlin, bir, birçok, bunun, eldena, frederick, friedrich, friedrichin, görülür, iki, ile, isveç, manastır, manastırının, meşe, olan, ormanında, sadece, tablo, tabloda, tablodaki, tablonun, tarafından, yeni
    • Cevap: 0
    • Okunma: 50
    26-Oca-2016, 11:07 son yazılan Mesajı göster
  5. Buz Denizi...

    Başlatan Renan, 25-Oca-2016 13:26
    1819–1820, 1824te, bir, buz, denizi, edward, enkazı, friedrichin, görülür, güneyi, gemi, geminin, için, iki, johann, kutbuna, kuzey, kuzeyi, mevcut, olan, parrynin, resmi, resmin, tablo, yer
    • Cevap: 0
    • Okunma: 41
    25-Oca-2016, 13:26 son yazılan Mesajı göster
  6. Balkondaki Mayalar...

    Başlatan Renan, 25-Oca-2016 13:21
    arasında, balkon, balkondaki, bir, eser, glendinning, goya, goyanın, hem, iki, ise, isimli, ispanyol, manetnin, mayalar, mayaların, nigel, olarak, pariste, satışa, tabloları, tabloyu, uzmanı, yaptığı, yılında
    • Cevap: 0
    • Okunma: 45
    25-Oca-2016, 13:21 son yazılan Mesajı göster
  7. Ölü Boğa Güreşçisi...

    Başlatan Renan, 25-Oca-2016 13:18
    ölü, önce, öyküsü, bir, birlikte, boğa, boğalar, diğer, eser, güreşçisi, gibi, içinde, iki, ise, ispanyol, kabul, kıyafetleri, manetnin, meurent, olduğu, ressam, ressamın, savaşının, tablosu, victorine
    • Cevap: 0
    • Okunma: 25
    25-Oca-2016, 13:18 son yazılan Mesajı göster
    • Cevap: 7
    • Okunma: 127
    09-Ara-2015, 20:59 son yazılan Mesajı göster
    • Cevap: 0
    • Okunma: 74
    01-Ara-2015, 10:38 son yazılan Mesajı göster
  8. Burcunuz Hangi Canavar?..

    Başlatan Renan, 18-Kas-2015 08:31
    2013’te, açıkladı, açıklamada, arasında, çok, bugünlerde, burçları, burcu, burcunuz, burcunuz hangi canavar?, canavar, canavarlar, damon, hangi, hellandbrand, hellandbrand’ın, illüstratör, internette, kova, olarak, olduğunu, paylaşılanlar, sanatçı, tasarladı, yaptığı
    • Cevap: 2
    • Okunma: 133
    18-Kas-2015, 11:16 son yazılan Mesajı göster
  9. Sürreal Resimler...

    Başlatan Renan, 05-Eki-2015 14:36
    http://basik.ru/images/nice_surrealism/02.jpg, http://basik.ru/images/nice_surrealism/03.jpg, http://basik.ru/images/nice_surrealism/05.jpg, http://basik.ru/images/nice_surrealism/06.jpg, http://basik.ru/images/nice_surrealism/07.jpg, http://basik.ru/images/nice_surrealism/08.jpg, http://basik.ru/images/nice_surrealism/09.jpg, http://basik.ru/images/nice_surrealism/10.jpg, http://basik.ru/images/nice_surrealism/11.jpg, http://basik.ru/images/nice_surrealism/12.jpg, http://basik.ru/images/nice_surrealism/short.jpg, resimler, sürreal, sürreal resimler
    • Cevap: 1
    • Okunma: 120
    01-Kas-2015, 15:11 son yazılan Mesajı göster
  10. Victor Molev Çalışmaları...

    Başlatan Renan, 05-Eki-2015 13:04
    çalışmaları, http://www.victormolev.com/images/victor_molev.jpg, http://www.victormolev.com/oil/0001/2151.jpg, http://www.victormolev.com/oil/0004/2122.jpg, http://www.victormolev.com/oil/0005/2136.jpg, http://www.victormolev.com/oil/0007/2120.jpg, http://www.victormolev.com/oil/0012/2085.jpg, http://www.victormolev.com/oil/0026/1960.jpg, http://www.victormolev.com/oil/0038/1755.jpg, http://www.victormolev.com/oil/0039/1711.jpg, http://www.victormolev.com/oil/0043/1464.jpg, http://www.victormolev.com/oil/0049/0770.jpg, http://www.victormolev.com/oil/0050/2099.jpg, http://www.victormolev.com/portrait/p002/2089.jpg, http://www.victormolev.com/portrait/p005/2100.jpg, http://www.victormolev.com/portrait/p007/2027.jpg, http://www.victormolev.com/portrait/p011/2030.jpg, http://www.victormolev.com/portrait/p012/2106.jpg, molev, victor, victor molev çalışmaları
    • Cevap: 0
    • Okunma: 106
    05-Eki-2015, 13:04 son yazılan Mesajı göster
  11. Rogier Van Der Weyden Çizimleri...

    Başlatan Renan, 29-Eyl-2015 10:31
    çizimler, çizimleri, der, jpeg, jpeg/369px-rogier_van_der_weyden_-_heimsuchung, pasture, rogier, rogier van der weyden çizimler, van, veya, weyden
    • Cevap: 0
    • Okunma: 112
    29-Eyl-2015, 10:31 son yazılan Mesajı göster
  12. Albert Bierstdat Çizimleri...

    Başlatan Renan, 29-Eyl-2015 10:07
    alan, albert, albert bierstdat, alman, amerikalı, arasında, asıllı, çizimleri, bierstdat, iyi, manzara, ressam, ressamları, y.y.ın, yer
    • Cevap: 1
    • Okunma: 134
    29-Eyl-2015, 10:12 son yazılan Mesajı göster
  13. Jalex Stamos Çizimleri...

    Başlatan Renan, 29-Eyl-2015 10:02
    çizimleri, jalex, jalex stamos çizimleri, stamos
    • Cevap: 0
    • Okunma: 96
    29-Eyl-2015, 10:02 son yazılan Mesajı göster

21 Sayfadan 1. 123 ... SonSon

Forum Bilgileri ve Seçenekleri

Bu Bölümün Yetkilileri

Konu gösterimi

Use this control to limit the display of threads to those newer than the specified time frame.

Allows you to choose the data by which the thread list will be sorted.

Konuları Şuna Göre Düzenle:

Note: when sorting by date, 'descending order' will show the newest results first.

Sitemiz kişiler arası iletişimi sağlayan bir servis sağlayıcıdır. Kişilerin yazdıkları kendi sorumluluklarındadır.
Hukuki gerekçeler ile kaldırılması talep edilen içerikler için lütfen iletişim linkini kullanınız.

Sitemizdeki yazılar telif hakları ile korunmaktadır. İzinsiz alıntı yapılamaz ©estanbul.com