al0nel0ve 10 Posted June 5, 2012 bayılıyorum bu adamın şiirlerine Quote Share this post Link to post Share on other sites
şimâl 135,911 Posted June 8, 2012 Sen bana rağmen,kendine iyi bak Ben sana rağmen hoşça kalırım Kahraman tazeoğlu Quote Share this post Link to post Share on other sites
İη¢ιѕєℓ 905,182 Posted June 8, 2012 Zaman en iyi ilaç değildir. Çünkü insan, kendi yarasına kendini basar. Bir öncekini unutmak için kendine yeni yaralar açar. Zaman da gelip hazıra konar. Quote Share this post Link to post Share on other sites
Vakt-i Leyl 106,967 Posted June 8, 2012 ”…..Zaten bütün aşklar hayallerden başlamaz mıydı? Ya hayal ettiğin aşkı bula…caksın ya da bulduğun aşkı hayallerine uyduracaksın. Hayalin bittiği yerde gerçekler başlamayacak mıydı bir gün? O halde kırıldığı yere kadar sürsündü bu camdan rüya… nasılsa bir hayalde yaşamak, bir hayaletle yaşamaya dönüşecekti zamanla. ” Kayıp yüzyılın prensesi Quote Share this post Link to post Share on other sites
Vakt-i Leyl 106,967 Posted June 9, 2012 Sana âşık oldum Eftalya'm....Ve sanırım AŞK, kalbine misafir olarak aldığının yavaş yava o kalbin ev sahibi olmasıyla başlıyor bende....ellerini uzatıyorum sana;kırmadan önce sev diye.Biliyorum her çıkışın bir çıkışı vardır .Ama yinede kırılacak diye hayal kurmaktan vazgeçecek değilim .Kalbime aşkı üfledin bir kere .Bundan sonra beni yok ederek kendini var edemezsin .Ve bir gün gidersen ,kendi cümlelerinle git benden; benim sana armağan ettiğim aşkla değilll!! Geride kalan ben artığını düşünme.Aşkın kölesi olmayı bildiğim kadar ,ayrılığın da efendisi olmayı bilirim Allah kimseye taşıyamayacağı dert vermezmiş..Elbette ayrılıktan ölmeyiz.Ama yine de gitme BİZ'den .Ayrılık ne kadar derinse ,dayanma gücü de o kadar çoktur .Sen asıl sana yan;Çünkü meleklerin ölüme hakkı yoktur !! KALBİNDEN ÖPÜYORUM SENİ SEVİYORUM BambAŞKa /// Kahraman Tazeoğlu Quote Share this post Link to post Share on other sites
şimâl 135,911 Posted June 9, 2012 karşımda bir adam var şuan da;güncesine düştüğü mayınlı satırlarla benli zamanların izini süren sen ki bir dar zaman mutlulğuydun yüreğime sızı veren ben ki yüreğinin kıyısında taşıdığın uçuruma dokunan ilk kadın! Quote Share this post Link to post Share on other sites
Vakt-i Leyl 106,967 Posted June 10, 2012 gelseydin eğer kendimi bile kovardım yanımdan gelmedin yine kendimsiz kaldım ardından dünyanın bütün dillerinde sustum ve bir şair bıraktın geride ekmeğini aşktan çıkaran! ARAZ// K.TAZEOĞLU Quote Share this post Link to post Share on other sites
şimâl 135,911 Posted June 11, 2012 Sakın unutma!unutmak değil,unutulmaktır asıl yalnızlık Seni bu gülüşü kurtlanmış insanların içinden çekip çıkarttıysa her gülenin mutlu olmadığını,her ağlayanında üzgün olmadığını bil diyedir. İnsanları tanıdıkça,yalnızlığı daha çok seveceksin kahraman tazeoğlu Quote Share this post Link to post Share on other sites
şimâl 135,911 Posted June 14, 2012 Beni tutsa tutsa gözlerin tutar ayakta Beni yıksa yıksa gözlerin yerle bir eder Bir açarsın ki mutluyum Bir kaparsın her şey elimden gitmiş 1 Quote Share this post Link to post Share on other sites
Vakt-i Leyl 106,967 Posted June 15, 2012 Erdem kılığında dolaşan bir yenilgi midir affetmek ?? yoksa gerçekten bir erdem midir ?? beni affedersen kendinin bir adım ötesine geçeceksin biliyorum .ama ya beni affettiğin için kendini affetmezen Bambaşka Quote Share this post Link to post Share on other sites