EZEL 146,441 Posted July 4, 2012 Sibel Üresin'den Tartışılacak Sözler Geçen yıl yaptığı açıklamalarda adından uzun süre söz ettiren Sibel Üresin'in bu sözleri de çok konuşulacak. Haberin Videosu http://www.haber365.com/Video/Sibel_Uresinden_Tartisilacak_Sozler/ Beyaz TV'de, Seda Sayan'ın bugünkü konukları arasında yer alan Sibel Üresin'in daha önce açıkladığı "Kocamın ikinci bir <linkz id="linkz2"><nobr>eş</nobr></linkz> alması için müsade ettim" cümlesi tartışıldı. Programda diğer konuk olan Mehmet Çoşkundeniz, Üresin'e, 'kocası böyle bir teklifi kabul etse; evliliklerindeki karı koca muhabbetinin nasıl aynı devam edebileceğini sordu. Bunun üzerine Üresin; böyle bir şey yaşamadığı için konuşamayacağını, yorum yapamayacağını söyledi. Türkiye'de çok eşliliğin varlığını vurgulayan Üresin, bu durumu legalleştirmediğini ama dinimizde böyle birşey olduğunu savundu. İlk olarak doğru olanın tek eşlilik olduğunu ve sözlerinin tam olarak algılanmadığını ifade eden Sibel Üresin, Mehmet Çoşkundenize dönerek; "Hiç çift eşli yaşayan yokmuş gibi davranıyorsunuz, size şaşırıyorum" dedi. Üresin ardından şu cümleleri kurdu: "Eğer ben <linkz id="linkz3"><nobr>sadece</nobr></linkz> kendi ofisimde bana gelen çok eşlileri değerlendirecek olursam; 'İstanbul'da tek eşli hiç yok' diye net bir cümle kurabilirim." haber365 1 Quote Share this post Link to post Share on other sites
Vakt-i Leyl 106,967 Posted July 4, 2012 evet doğru yok kimi imam nikahı altında bunu gerçekleştiri kimi de metres le sonuçta yol aynı yol ne farkı var ki öyle yada böyle karılarını aldatıyorlar olan kime oluyor o iki kadına erkeğe hiç bişey olmuyor keyfini çıkarıyor işin o kadar ne de olsa uçkuruna hakim olamayan çok Quote Share this post Link to post Share on other sites
Guest mirosa Posted July 4, 2012 abartıyor yine bu kadın.istanbulda tek eşliler var efendim.tüm istanbul senin ofisine geliyor önermesiyle yola çıkarsan böyle saçma sapan cümleler kurabilirsin. Quote Share this post Link to post Share on other sites
ALACAKARANLIK 206,638 Posted July 4, 2012 bu şuna benzemiş. bir işçi bir inşaatı 45000 dk. yapıyorsa. 45000 işçi aynı inşaatı 1 dakikada yapmalı gibi olmuş.sanki bütün istanbul ablanın ofisinden geçiyor. yukarda verdiğim örnek ne kadar saçmaysa bu kadının sözleride o kadar saçma işte. Quote Share this post Link to post Share on other sites
_aysegul_ 4,738 Posted July 4, 2012 tabiki de var. her aileyi incelemiş mi .saçma. --- Sonraki mesaj --- Allah sapıttırmasın. Quote Share this post Link to post Share on other sites
fatal,turnback 17,868 Posted July 4, 2012 Ama ben istanbulda ve tek eşliyim. Hakkımı kim yiyorsa çabuk ortaya çıksın! Quote Share this post Link to post Share on other sites
Guest mirosa Posted July 4, 2012 Ama ben istanbulda ve tek eşliyim. Hakkımı kim yiyorsa çabuk ortaya çıksın!benim hiç eşim yok:) Quote Share this post Link to post Share on other sites
dark_angel 10,177 Posted July 4, 2012 bu kadina uyuz oluyorum biri sunu sustursun dikkatleri kendine cekmeye ne merakli biriymis... sonucta olan kadina olmuyormus imam nikahta olsa dost metres hayatida olsa hic bir kadin "ohh sükürler olsun kocamin metresi degilya nikahli kumam esimin hanimi" demez hepsi ayni halt. Sadece Allah indinde zinaya girmiyor sonucta kadin bakisindan hepside ayni derecede rahatsiz edici. --- Sonraki mesaj --- vahh garibim seni melül melül baktiriyolarmi benim hiç eşim yok:) Quote Share this post Link to post Share on other sites
fatal,turnback 17,868 Posted July 4, 2012 benim hiç eşim yok:) sağ eline iyi bak o zaman. --- Sonraki mesaj --- Hani elinin içinde başka bi el olursa eşin var demek oluyor, o açıdan 1 Quote Share this post Link to post Share on other sites
Guest mirosa Posted July 4, 2012 vahh garibim seni melül melül baktiriyolarmi aslında halimden memnunum ama bir hayat arkadaşıda bulmak lazım. --- Sonraki mesaj --- sağ eline iyi bak o zaman. --- Sonraki mesaj --- Hani elinin içinde başka bi el olursa eşin var demek oluyor, o açıdan baktım sağ elimde birşey yok:) Quote Share this post Link to post Share on other sites