AraftaAyaz 7,572 Posted August 24, 2012 Az önce bir arkadaşımın twitter'da olan #ErkeklerNeden ile oluşan TT'de en fazla beğenilen cümleyi gönderdi. #ErkeklerNeden mi duygusuz?Çünkü biz tüm duygularımızı hayatımız boyunca tek bir kadın için harcarız, kalan kadınları da bu acıyla harcarız. Haklılık payı çok fazla, bir çok erkek arkadaşımda bu durumu görmüşlüğüm var. Ancak ben sizin de düşüncelerinizi merak ettim Bu konu ile ilgili sizin fikirleriniz neler peki ? Quote Share this post Link to post Share on other sites
0 silvia. 79,088 Posted August 24, 2012 herkes ıcın gecerlı degıldır bu durum. mantıklı ınsan herkesın farklı bır dunya oldugunu bılır ve herkesı aynı kefeye koymaz. ama paylasılan cumle cok etkıleyıcı bır cumle. Quote Share this post Link to post Share on other sites
0 Şirkuh 1,799 Posted August 24, 2012 ...#ErkeklerNeden mi duygusuz?Çünkü biz tüm duygularımızı hayatımız boyunca tek bir kadın için harcarız, kalan kadınları da bu acıyla harcarız. aynen. söylenecek herşeyi söylemiş arkadaş. eklenecek birşey yok. herkes ıcın gecerlı degıldır bu durum. mantıklı ınsan herkesın farklı bır dunya oldugunu bılır ve herkesı aynı kefeye koymaz. ama paylasılan cumle cok etkıleyıcı bır cumle. kalbi kırıldı mı insanın, hele bir de çok sevmiş, samimiyetle evlenmeyi arzulamış ama sonuçta benim gibi enkaz yığınına dönmüşse, herkese çok rahat aynı gözle bakabiliyor. her kadın bir mi? asla. ama bir kere bir kadına olan güven, saygı, sevgi ve sadakat gibi temel duygu ve hisler yara alınca, herşeye yeniden başlamak imkansız görünüyor. Quote Share this post Link to post Share on other sites
0 Drita 96,704 Posted August 24, 2012 Erkekler Neden mi duygusuz?Çünkü biz tüm duygularımızı hayatımız boyunca tek bir kadın için harcarız, kalan kadınları da bu acıyla harcarız. Erkekler neden duygusuzlaşır olsaydı soru daha iyi olurdu...kendi içinde mantıkla çelişiyor....duygusuz olan tek bir kadını da görmez....soru yanlış.....yanlış tercih,hayal kırıklığı acı çekmesine sebep olabilir bir erkeğin....ama bu duyguların acısıyla da diğer kadınları harcamak çok çirkin bir davranış olsa gerek....böyle düşünen erkeleri şiddetle kınıyorum;):D:D ve lütfen kendi içinizde yasınızı tamamladıktan sonra karşınıza çıkan kadını harcamayı değil de,onunla yeni bir hayata başlamanın tadını çıkarmayı deneyin derim....:) paylaşım için teşekkürler.... Quote Share this post Link to post Share on other sites
0 Vakt-i Leyl 106,967 Posted August 24, 2012 yazacak çok şey var aslında ama bir tek şey söylücem onlarda vicdan unsuru olmadığı için duygusuzdur aksini idda eden buyrusun Quote Share this post Link to post Share on other sites
0 planner 44,304 Posted August 24, 2012 Tabi tabi, biz de yedik. Bence erkekler duygusal görünmeyi bir tür zayıflık olarak algıladıkları için duygusuz görünme derdindeler. "Bir kadın" masalı, "gönlümün tek sultanı" lafları kulağa pek hoş geliyor ama gerçeklikle hiiiç alakası yok. Bak bir de sonuna harcarız demiş ya, şu lafta bile aşağılama var! Duygusallığı eziklik görmekten sonra da buna kılıf uydurmaya çalışmaktan başka bir anlamı yok bunun! Quote Share this post Link to post Share on other sites
0 Şirkuh 1,799 Posted August 24, 2012 keşke herşey bu kadar basit olsa. siz, sizi inciten veya güveninizi sarsan veya sizi hayalkırıklığına uğratan insanların yaptıklarını unutup, tekrar tekrar insanlara güvenebiliyorsanız alkışlarım. ben böyle olamam maalesef ve olmamakta haklıyım diye düşünüyorum. tabi esasında herşeyi sabırla karşılamakta önemli. hani hep denir; "burası imtihan dünyası, kul kul ile sınanırmış" diye. çok doğru. neyse... Quote Share this post Link to post Share on other sites
0 Besti Zilan 23,902 Posted August 24, 2012 Bu resim dikkatimi çekmişti.. Ve paylaşılan cümle.. ErkeklerNeden mi duygusuz?Çünkü biz tüm duygularımızı hayatımız boyunca tek bir kadın için harcarız, kalan kadınları da bu acıyla harcarız. Bu ciddi bir şerefsizliktir ..Tek bir kadın için başkalarının günahına girilmiş anlamına gelir..Otur otur yerde ağla zıbar adam gibi..Başkalarını niye bu acıya harcıyonuz ki.. Bunu sade erkekler değil bayanlarda yapıyor..Ailemin yaşadığı yerde yıllar önce bir genç kız ayrıldığı sevdiğini unutmak için bir başkasını kullanayım derken sonradan zor durumda kalmıştı.. Her iki cinsinde duygusuzu vardır.. Quote Share this post Link to post Share on other sites
0 edip 23,330 Posted August 24, 2012 Her erkeği aynı kefeye koymamak lazım ..Fakat bu sözede katılmadan edemedim.. Quote Share this post Link to post Share on other sites
0 sarı_panter 129,045 Posted August 24, 2012 Bu resim dikkatimi çekmişti.. Ve paylaşılan cümle.. Bu ciddi bir şerefsizliktir ..Tek bir kadın için başkalarının günahına girilmiş anlamına gelir..Otur otur yerde ağla zıbar adam gibi..Başkalarını niye bu acıya harcıyonuz ki.. Bunu sade erkekler değil bayanlarda yapıyor..Ailemin yaşadığı yerde yıllar önce bir genç kız ayrıldığı sevdiğini unutmak için bir başkasını kullanayım derken sonradan zor durumda kalmıştı.. Her iki cinsinde duygusuzu vardır.. aynen böyle işte.... Quote Share this post Link to post Share on other sites
0 Şirkuh 1,799 Posted August 24, 2012 yaşadığımı bilir, yaşadığıma göre dersler çıkarır ve öyle muamele ederim. ama ciddi bir sorun var; gerçekten yaşadığım şeyin etkisiyle sağlam bir kadın düşmanı olma yolunda hızla ilerliyorum. hem de emin adımlarla. daha kötüsü buna nasıl mani olacağımı da bilmiyorum... Quote Share this post Link to post Share on other sites
Az önce bir arkadaşımın twitter'da olan #ErkeklerNeden ile oluşan TT'de en fazla beğenilen cümleyi gönderdi.
#ErkeklerNeden mi duygusuz?Çünkü biz tüm duygularımızı hayatımız boyunca tek bir kadın için harcarız, kalan kadınları da bu acıyla harcarız.
Haklılık payı çok fazla, bir çok erkek arkadaşımda bu durumu görmüşlüğüm var. Ancak ben sizin de düşüncelerinizi merak ettim
Bu konu ile ilgili sizin fikirleriniz neler peki ?