yeşil2 1,139 Posted May 20, 2010 Başka bir sitede deneyip başarılı oldum diyen var. Darısı başımıza 21 gün yapmak gerek bence bunu da. İkna meselesi malum Quote Share this post Link to post Share on other sites
layle 1,171 Posted June 26, 2012 teşekkürler mira böyle daha kolay olacak benim gibi konsantrasyon sorunu olanlar için deniyecem Quote Share this post Link to post Share on other sites
Mira 220,713 Posted June 26, 2012 Rica ederim .. Burda yaz ama sonra tamam mı? Quote Share this post Link to post Share on other sites
layle 1,171 Posted June 26, 2012 tamam canım yazarım bu gece başlayıp 21 gün devam edicem inşallah Quote Share this post Link to post Share on other sites
Mira 220,713 Posted June 26, 2012 hadi bakalım hayırlısı Quote Share this post Link to post Share on other sites
_aysegul_ 4,738 Posted June 26, 2012 kesinlikle çok güzel bir konu teşekkürler Quote Share this post Link to post Share on other sites
cadı_kız 19,649 Posted December 25, 2012 Sakin ve sessiz bir ortamda olmalısınız. Sırtınızı rahatça dayadığınız ve sevdiğiniz bir yere oturun. Gözlerinizi kapatın ve düşüncelerinizi durdurun. Biliyorum bu yazıldığı kadar kolay değildir. Zaman içinde egzersizle her gün biraz daha kolay ve uzun süre bunu başardığınızı göreceksiniz. Şimdi nefesinizi dinleyin. Beyninizin sizi çeşitli düşüncelere çekmesine izin vermeyin. Bir gül düşleyin. Yeni bir aşkı kendinize çekmek istiyorsanız pembe, var olan aşkınızı güçlendirmek istiyorsanız, kırmızı, birlikteliğinizin evliliğe dönüşmesini istiyorsanız beyaz, kavgaların son bulmasını istiyorsanız sarı bir gül olmalı bu. Gülünüzün kokusunu duymaya çalışın. Bu kokuyla içinizin mutlulukla dolmasına izin verin. Şimdi gülün büyümeye başladığını hayal edin. Gittikçe büyüyor ve yaprakları açılıyor. Sizden daha büyük bir gül oldu. Şimdi usulca tırmanıp o gülün içine girdiğinizi düşleyin. Orada sizi bekleyen biri var. Gördünüz mü. Bu sizin partneriniz veya henüz tanışacağınız kişi. Eğer yeni bir aşkı kendinize çekmek istiyorsanız birbirinizden hoşlandığınızı düşleyin. Eğer bir partneriniz varsa ona sarıldığınızı, birbirinize sevginizi söylediğinizi düşleyin. Onunla konuşmak istediğiniz, çözüme ulaştırmak istediğiniz her şeyi bir kenara bırakın ve sadece sevginizi ifade ettiğinizi düşünün. Bunun için mutlaka konuştuğunuzu düşlemeniz gerekmez. Sonra ona sevgiyle bakın ve gülün içinden çıkın. Yavaşça gözlerinizi açın. Bu meditasyonu yaklaşık 15 dakika yapmaya çalışmalısınız. Kısa süre sonra mucizevi sonuçları yaşamınıza çektiğinizi fark edeceksiniz. Quote Share this post Link to post Share on other sites
nillsu 4,117 Posted December 25, 2012 denedim ama yapamıyorum Quote Share this post Link to post Share on other sites
lavinia26 2,071 Posted December 25, 2012 yani hayal edin diyorsun Quote Share this post Link to post Share on other sites