Jump to content
Sign in to follow this  
Sidre

Asma Yaprağına Sarılı Çinekop

Recommended Posts

395939982371.jpg?397337040444111219110213

 

500 g çinekop balığı

1 çay bardağı zeytinyağı

½ çay bardağı limon suyu

Her balığa 2 adet asma yaprağı

Tuz

 

- Yapraklar salamuraysa 1 saat ılık suda bekletip sıkın.

- Temizlenip yıkanan balıkların yüzgeçlerini makasla kesip kâğıt havluyla kurulayın.

- Zeytinyağı, tuz ve limonu çırparak elde edeceğiniz pişirme sosunu balıkların iç ve dış yüzeylerine sürün.

- Balıkları ikişer asma yaprağına başı ve kuyrukları açıkta olacak şekilde sarın.

- Elektrikli ızgarada her yüzü 3 dk. pişecek şekilde kızartın.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Sign in to follow this  

×
×
  • Create New...