sefanazan 2,650 Posted May 13, 2013 büyünün bozulması ve bulunması için kaç kere okunmalı.....daha net bir bilği verirmisiniz Quote Share this post Link to post Share on other sites
mina306 29,646 Posted May 13, 2013 büyünün bozulması ve bulunması için kaç kere okunmalı.....daha net bir bilği verirmisiniz 7 kere okunur ve buna bir müddet devam edilir. Quote Share this post Link to post Share on other sites
bebe 12,186 Posted May 13, 2013 minacım yazılarak içilme yöntemi vardı ama nası yapılıyordu hatırlayamıyorum? bilgin var mı? Quote Share this post Link to post Share on other sites
mina306 29,646 Posted May 13, 2013 minacım yazılarak içilme yöntemi vardı ama nası yapılıyordu hatırlayamıyorum? bilgin var mı? Yazılarak temiz bir kaba konur üzerine su doldurulur ve en az 21 gün içilir. ve aynı zamanda da süre okunursa tesiri katlanarak artar. 1 Quote Share this post Link to post Share on other sites
Scarface 33,722 Posted May 13, 2013 Bu Güzel Konu İçin Çok Tskkurler Bu Surenin Özellikle İlk Ayetleri Kıyamet Hakkındadır Quote Share this post Link to post Share on other sites
ebrunurr 1,334 Posted May 13, 2013 Allah razi olsun çok iyi bir paylaşim olmuş Quote Share this post Link to post Share on other sites
moonwalker 2,233 Posted June 16, 2013 Sevgili dostlarım uzun süre sonra karşınızdayım. uzun zamandır yazamadım ve hepiniz için az önce 3 kez tekvir suresini okudum rabbim gönlünüzdeki dileklerinizi hayırlara çevirip versin inşallah. Çünkü artık tekvir suresini her okuduğumda bana burda dua eden kardeşlerimi ismini anmadan gecemez oldum. Sizden tek dileğim sevdiğime kavuşmam için bana dua etmeniz. Benim sebebim çok başka maddi değil, ailevi değil. İkimizde birbirimizi deliler gibi seviyoruz ama kavuşamıyoruz. Ayrılmayı bile denedik olmadı tekrar sevgimize rabbimize sığındık. Ne kopabiliyoruz nede birleşebiliyoruz. Tek dermanımız rabbimde... sizden tek isteğim Benim sevdiğime kavuşmam için benide dualarınızda anmanız. Ne olur duanızı esirgemeyin. Selam ve dua ile... Sevdiğinize kavuşmanız için bu akşam halen yağan yağmurda size dua edeceğim. Ama bu sevdiğiniz her ne ise olacak anladığım. Dileğim Allah ı seviyor olmanızdır. Quote Share this post Link to post Share on other sites
veznedar 1,389 Posted June 17, 2013 tekvir suresi büyü bozmak kötü olan şeyleri çevirmek iade etmek için okunur 3 yıldır okurum Quote Share this post Link to post Share on other sites
nehirnaz_ 2,710 Posted June 18, 2013 tekvir suresi büyü bozmak kötü olan şeyleri çevirmek iade etmek için okunur 3 yıldır okurum faydalarını gördünüz mü? gerçekten üzerinizdeki büyü ve nazar kayboldu mu? Quote Share this post Link to post Share on other sites
sefanazan 2,650 Posted July 12, 2013 Yazılarak temiz bir kaba konur üzerine su doldurulur ve en az 21 gün içilir. ve aynı zamanda da süre okunursa tesiri katlanarak artar. minacım, arapçamı yazılması gerekiyor ve anladığım kadarıyla temiz bir kağıda yazılıp sonra kaba konacak ve üzerine temiz su konacak doğrumudur....ve bu uygulama ne için yapılır bilgilendirirseniz sevinirim....allaha emanet olun Quote Share this post Link to post Share on other sites