lalyüreğim 172,484 Posted October 21, 2012 çok kolay .bir yardımcı .çağırırsın ( artık temizlikçi gündelikçi gibi sıfatlar kullanılmıyor ) gelirde yapar gelmezde kalır Her defasında 100 tl verirsen gelirler:)Birgunde de bitmiyor o işler ne yapıcaz.. Quote Share this post Link to post Share on other sites
merthatun 1,084 Posted October 21, 2012 tesekkürler cnm ama gercekler Quote Share this post Link to post Share on other sites
ıspanaknamık 63,426 Posted October 21, 2012 insanın en kıymetli şeyi vaktidir .. olsun çağırınca sabahtan akşama kadar ne yaparsa imkanı olan çağırsın .. Quote Share this post Link to post Share on other sites
bebe 12,186 Posted October 25, 2012 aynen hergün süpürge açıyorum artık süpürgeye toz torbası dayanmıyor ben nasıl dayanayım:D benim gibi yap neden süpürgeni yıpratıyorsun ki yazık, cık cık cık ben kullanmıyorum misal, cihaz yıpranır yahu nası olsa ertesi gün aynı olucak Quote Share this post Link to post Share on other sites
bahrevan 51,939 Posted October 25, 2012 yil oldu temizlik mazemelerini elime alamiyorum hemde benim gibi temizlik manyagi biri Rabbim saglik versin insallah 1 Quote Share this post Link to post Share on other sites
mormeneksem 48,592 Posted October 25, 2012 Ozel kostumum var benim bu geleneksel temizlik icin.... . Tasviye ederim, dalga gecerler beyler ama olsun... Severim ben temizlik kostumlerimi... Quote Share this post Link to post Share on other sites
mormeneksem 48,592 Posted October 25, 2012 insanın en kıymetli şeyi vaktidir ..olsun çağırınca sabahtan akşama kadar ne yaparsa imkanı olan çağırsın .. Ahhhh namik! Kolaydi oyle kendin gibi is yapani bulmak... Bastan savma is yapiyor bazisi, vallahi benondan cok yoruluyor ve kosturuyorum bazen... soyle iyi is yapan birini bulsam cok sevincem... Quote Share this post Link to post Share on other sites
Şanaa 361,518 Posted October 25, 2012 yardımcı filan almam ne gerek var.ben zaten gündelikciyim.yapıyorus bin yıldır.sil süpür toz al yıka ütüle .elin kadını benim gibi iş mi yapar ?? bide onun ardından temizlik yapacaksam kalsın.evde yaşamayan biri savma iş yapar senin kıyını köşesini bilmez. Quote Share this post Link to post Share on other sites
TİBET 3,898 Posted October 25, 2012 benim gibi bırakın dağınık pis kalsın:D Quote Share this post Link to post Share on other sites