lavinia26 2,071 Posted October 22, 2012 100 defa Allahümme inni es’elüke bienneke entallahü la ilahe illa entel vahıdül ehadül ferdüs samedüllezi lem yelid ve lem yuled ve lem yekün lehu küfüven ehad. okunursa dileğini o gün veya 3 gün içinde verir yazıyor annemin dua kitaplarının arasında bir kağıda yazılmış... Bende bilmiyorum ama araştıralım ve okuyalım arkadaşlar 5 Quote Share this post Link to post Share on other sites
darkkness 1,873 Posted October 22, 2012 3 gün yada daha fazla gün veya hiç olmasa bile okumak huzur verir bana tşk ler Quote Share this post Link to post Share on other sites
urum 3,210 Posted October 22, 2012 bu dua özel günlerde okunabilirmi acaba Quote Share this post Link to post Share on other sites
haziran 7,587 Posted October 22, 2012 paylaşımın için sağolasın lavinia peki bunun açıklaması nedir öğrenebilirmiyim Quote Share this post Link to post Share on other sites
Dadas97 23,139 Posted October 22, 2012 bu dua özel günlerde okunabilirmi acaba ezberden okunur kardesim 1 Quote Share this post Link to post Share on other sites
ezo 11,263 Posted October 22, 2012 annenize sormadınızmı nerden çıktı bu dua diye Quote Share this post Link to post Share on other sites
urum 3,210 Posted October 22, 2012 ama ben ezbere bilmiyorum kağıttan okunmazmı Quote Share this post Link to post Share on other sites
lavinia26 2,071 Posted October 22, 2012 Arkadaşlar şimdi ben bunu aynen kağıttan aldım yazdım Büyük duas kitabından almış annem yazarı Hüseyin Tokoğlu ben kitabın içinden duaya bakacağım fakat sevdaoyunu arkadaşımız internette araştırmış ve doğru yazılımını bulmuş birazdan sizinle paylaşacaktır ben de yarın kitaba bakar açıklamalarını buraya yazarım inşallah çaresizlere çare ümitsizlere ümit olur Rabbim bizleri feraha kavuştursun dualarımız kabul etsin inşallahh Quote Share this post Link to post Share on other sites
sevdaoyunu 1,640 Posted October 22, 2012 biraz arapça bildiğimden bazı eksiklikler görmuştum duada. intte araştırdım. duayı yazan kardeşimden izin alarak duanın yeni halini aktarıyorum. Allahümme inni es’elüke bienneke entallahü la ilahe illa entel vahıdül ehadül ferdüs samedüllezi lem yelid ve lem yuled ve lem yekün lehu küfüven ehad. rabbim okumalarımızı kabul eylesin. 1 Quote Share this post Link to post Share on other sites
lavinia26 2,071 Posted October 23, 2012 Allahümme inni es’elüke bienneke entallahü la ilahe illa entel vahıdül ehadül ferdüs samedüllezi lem yelid ve lem yuled ve lem yekün lehu küfüven ehad. bu duayı yapalım arkadaşlar 1 Quote Share this post Link to post Share on other sites