ASİA 342,037 Posted April 12, 2012 Tuhafıyelerde bulunurmuş --- Sonraki mesaj --- cıvayıda aktarlarda satılır dıye duymuştum, duyduklarımın yalancısıyım 1 Quote Share this post Link to post Share on other sites
melek35 9,951 Posted April 12, 2012 Ben bir araştırıyım bakayım.. Quote Share this post Link to post Share on other sites
Guest akmal Posted April 16, 2012 yalan bunlar inanmayin miknaTISS Quote Share this post Link to post Share on other sites
kok 1,621 Posted April 16, 2012 telefonların hoparlörlerinde mıknatıs var zaten Quote Share this post Link to post Share on other sites
osmanarda 0 Posted July 20 Bende boynumda kolye olarak taşıyordum.Bi zararı olmadı.Hatta sınavlarda ve önemli olan konularda özellikle taktım konuyu iyice hatırlamak için. Quote Share this post Link to post Share on other sites
Cangirl75 27,014 Posted July 20 osmanarda, 3 saat önce yazdı: Bende boynumda kolye olarak taşıyordum.Bi zararı olmadı.Hatta sınavlarda ve önemli olan konularda özellikle taktım konuyu iyice hatırlamak için. gercekci tarafi oldu mu ? Quote Share this post Link to post Share on other sites
osmanarda 0 Posted September 8 Cangirl75, 20.07.2019 - 20:29 yazdı: gercekci tarafi oldu mu ? Oldu. Rüyalarım daha net. Hafızam eskisine göre daha iyi. Quote Share this post Link to post Share on other sites
Cangirl75 27,014 Posted September 8 osmanarda, 1 saat önce yazdı: Oldu. Rüyalarım daha net. Hafızam eskisine göre daha iyi. doğrudur rüyanın daha netleşmesi bir yerde daha okumuştum peki tam nasıl birşey nasıl uyguluyorsun her tarafı mıknatıs mi olmalı nerede bulabilirim açıklarsan daha yardımcı olabilirsin peki kalbe zararı var mı vs,. Quote Share this post Link to post Share on other sites
zebercet 40,931 Posted September 9 mıknatısı yemek yada içmek çok saçma ama üstte taşınabilir faydasının olacaanı düşünüyorum Quote Share this post Link to post Share on other sites