teykel 41,616 Posted December 8, 2012 Peygamber Efendimiz (s.a.v) aşağıdaki duanın her çeşit hastalık için şifa olduğunu beyan etmiştir. Her çeşit hastalıktan, sıkıntıdan kurtulmak, ayrıca Allah katında günahların ve hataların affı için bu duayı okumaya devam etmekte büyük yarar vardır... ''Rabbünal lahül lezi fis semai tekaddese ismüke emruke fis-semai vel'ardı kema rahmetike fis semai fec'al rahmetike fil erdı'fir lena hevbena ve hatayana ente rabbüt tayyibine enzil rahmeten min rahmetike ve şifaen min şifaike ala hazel vec'i'' Anlamı:'' Ey ismi semada mukkaddes olan rabbimiz Allah (c.c) senin emrin yerde ve gökte geçerlidir.Semada olduğu gibi arzda da rahmet edip bizim günahlarımızı ve hatalarımızı mağfiret eyle. Sen tayyiplerin rabbisin bu hastalık üzerine şifandan bir şifa ver rahmetinden bir rahmet indir'' Quote Share this post Link to post Share on other sites
ELA NAZ 151,352 Posted December 12, 2012 Çok güzel bir dua... Quote Share this post Link to post Share on other sites
su.ay 5,177 Posted December 12, 2012 allah razı olsun.defterime not aldım. böyle bir duaya ihtiyacım vardı... Quote Share this post Link to post Share on other sites
gaziantep 2,223 Posted December 12, 2012 ''Rabbünal lahül lezi fis semai tekaddese ismüke emruke fis-semai vel'ardı kema rahmetike fis semai fec'al rahmetike fil erdı'fir lena hevbena ve hatayana ente rabbüt tayyibine enzil rahmeten min rahmetike ve şifaen min şifaike ala hazel vec'i'' Quote Share this post Link to post Share on other sites
teykel 41,616 Posted December 14, 2012 Çok güzel bir dua... İnşallah dualarınızın kabulüne vesile olur... allah razı olsun.defterime not aldım. böyle bir duaya ihtiyacım vardı... Rabbim sizdende razı olsun inşallah... ''Rabbünal lahül lezi fis semai tekaddese ismüke emruke fis-semai vel'ardı kema rahmetike fis semai fec'al rahmetike fil erdı'fir lena hevbena ve hatayana ente rabbüt tayyibine enzil rahmeten min rahmetike ve şifaen min şifaike ala hazel vec'i'' Amiiiiinnnnn Quote Share this post Link to post Share on other sites
bıldırcın 0 Posted July 22 selam aleyküm benim çocuğumda saç kıran var ne türlü tedaviyi önerisiniz.... Quote Share this post Link to post Share on other sites