HoRtLak 61,118 Posted August 24, 2011 Küçükken evin önünden geçenlere balkondan meyve çekirdeği atanlar vardır şimdi aramızda inkar etmeyelim. Küçük bir kız abisinin sevgilisine bakar ve masumca sorar; "Her gün abimle görüşmeye geliyorsun, senin kendi abin yok mu ?" Quote Share this post Link to post Share on other sites
Charlotte Bronte 37,223 Posted August 24, 2011 Valla biz abimle meyve çekirdeği, kağıttan top,kağıttan uçak filan çok atardık..ama karanlıktan tabi.. Quote Share this post Link to post Share on other sites
Vakt-i Leyl 106,967 Posted August 24, 2011 Her gün abimle görüşmeye geliyorsun, senin kendi abin yok mu ?" abisini kıskanmış ne yapsın küçük kız Quote Share this post Link to post Share on other sites
HoRtLak 61,118 Posted August 24, 2011 Charlotte Bronte said: Valla biz abimle meyve çekirdeği, kağıttan top,kağıttan uçak filan çok atardık..ama karanlıktan tabi.. Görmesinler diye demi korkudan --- Sonraki mesaj --- Bugün iş görüşmesinde 5 yıllık hedefimi sordular, Dünyayı ele geçirmek dedim. Kovdular. Vizyon yok adamlarda. Umarım batarlar. Quote Share this post Link to post Share on other sites
Teodora 21,578 Posted August 24, 2011 ben meyve çekirdeği atmadım hiç.. su dökerdim mutfaktan su almaya erinmişsem tükürürdüm hava rüzgarlı değilse nokta atışı tam isabet 1 Quote Share this post Link to post Share on other sites
HoRtLak 61,118 Posted August 24, 2011 Biliyorum siz de babanız blgisayara yaklaşınca masaüstünü açıp anlamsız anlamsız bakıyorsunuz. Gelin şöyle, sarılalım dostlarım. Quote Share this post Link to post Share on other sites
Guest bora82 Posted August 24, 2011 ben meyve çekirdeği atmadım hiç.. su dökerdim mutfaktan su almaya erinmişsem tükürürdüm hava rüzgarlı değilse nokta atışı tam isabet seninki güzelmiş Quote Share this post Link to post Share on other sites
HoRtLak 61,118 Posted August 24, 2011 Hayatımda hiç baba parası yemedim. Anne parasıda yemedim, çünkü para yemedim. Para yenirmi lan niye yiyim. :D:D Quote Share this post Link to post Share on other sites
Charlotte Bronte 37,223 Posted August 24, 2011 Görmesinler diye demi korkudan Tabi ki..Karanlıktan dediğime göre yaz akşamları balkona pısıp insanlar biraz geçtikten sonra bilimum şeyler atardık..Birinin kafasına gelip yukarı bakınca da kıs kıs gülüyorduk yani.. Ha bir de su tabancasıyla su fıskırtıyorduk bazen:D:rofl: Quote Share this post Link to post Share on other sites
HoRtLak 61,118 Posted August 24, 2011 "S.gidin ben gelmiyorum" cümlesini "siz gidin ben gelmiyorum" diye okumadiysan senin icin fesat, ben bişey yapamam. :D:D:rofl: Quote Share this post Link to post Share on other sites