Jump to content
Sign in to follow this  
Sidre

Zeytinyağlı Sultani Bezelye

Recommended Posts

546883391442.jpg?547682141442

 

Yarım kg sultani bezelye

1 adet büyük boy soğan

1 adet orta boy havuç

1 kahve fincanı zeytinyağı

1 adet domates

2 tatlı kaşığı tozşeker

Yarım demet dereotu

1 kahve fincanı ılık su

Tuz

 

Bezelyeleri ayıklayın. Soğanı irice, havucu ise zar şeklinde doğrayın. Bezelye, soğan ve havucu tencereye alın. Zeytinyağını ilave edin. Domatesi bütün şekilde tencereye yerleştirin. Tozşeker, kıyılmış dereotu, tuz ve suyu ekleyin. Kısık ateşte 15-20 dakika pişirin. Piştiğinde servis tabağına dizerek, ortasına domatesi yerleştirin. Arzuya göre dereotu ile servis yapın.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Sign in to follow this  

×
×
  • Create New...