şükrü34 64,966 Posted June 20, 2009 Arkadaşlar bunu ilk defa duyan varsa muhakkak yapsin ben bunu kime yaptirdimsa çok dualar aldim bende denedim ve şaşirdim kaldim yapildiği an yeniden doğmuş gibi oluyorsunuz ve bütün büyülerden kurtuluyorsunuz ve acayip şekildede güzellik veriyor piril piril oluyor insan inanmasi zor ama hepsi gerçek abdest alip 7 avuç tuza 66 kere besmeleyle mezcalin bezcalin diyin kullanilmamiş bir büyük kaba su doldurup okuduğunuz tuzu suya atip kariştirin 1 bardak için yarabbi içimi temizle diyin sonra banyoya girip çok güzel bir şekilde yikanip boy abdesti alip en son okunmuş suyu başinizdan aşaği döküp yarabbi üzerimdeki büyülerden beni temizle diyip banyodan çikin daha başka su kullanmayin bunu daha evvel yapanlarda benim dediğim şekilde yaparsa şifa bulur inşaallah, mide bulantisi ishal olursa korkmayin temizleniyorsunuz, ama anlamini bilmiyorum 8 1 Quote Share this post Link to post Share on other sites
Guest LALELER Posted June 20, 2009 Şükrü 34 bu güzel paylaşımın için Allah razı olsun.Benim anlamadığım yerler var yardımcı olursan sevinirim boy abdestini tuzlu suylamı alacağız yoksa normal suyla alıp enson tuzlu suyu başımızdan mı dökeceğiz ve bunu başkası için onun adına niyet edip kendimiz yapsak olur mu? Tşk ederim. Quote Share this post Link to post Share on other sites
Guest per! Posted June 20, 2009 emeğine sağlık şükrü34, deneyeceğim.. -------------------- Şükrü 34 bu güzel paylaşımın için Allah razı olsun.Benim anlamadığım yerler var yardımcı olursan sevinirim boy abdestini tuzlu suylamı alacağız yoksa normal suyla alıp enson tuzlu suyu başımızdan mı dökeceğiz ve bunu başkası için onun adına niyet edip kendimiz yapsak olur mu?Tşk ederim. bir büyüğümün dediğine göre olmaz, sonuçta üstünde büyü olanın temizlenmesi lazım. ama şükrü34 arkadaşım cevaplarsa daha iyi olur tabi.. Quote Share this post Link to post Share on other sites
gülsenam 7,385 Posted June 20, 2009 şükrü kardeşim peki banyoda bu okunmuş suyu dökmek günah olmazmı acaba... Quote Share this post Link to post Share on other sites
Guest sudesu Posted June 20, 2009 Paylaşım için teşekkür ederim güzel bir konu, yalnız iki sorum var cevaplarsanız sevinirim. 7 avuç derken dolu dolu 7 avuç mu? "Bismillahirrahmanirrahim mezcalin bezcalin" bu şekilde mi 66 defa okunacak Quote Share this post Link to post Share on other sites
Guest LALELER Posted June 20, 2009 emeğine sağlık şükrü34' date=' deneyeceğim..-------------------- bir büyüğümün dediğine göre olmaz, sonuçta üstünde büyü olanın temizlenmesi lazım. ama şükrü34 arkadaşım cevaplarsa daha iyi olur tabi..[/quote'] Tşk ederim per arkadaşım yine ümidim kırılda ya Quote Share this post Link to post Share on other sites
BlueCape 19,563 Posted June 20, 2009 7 avuc tuz katılmış su biraz zor icilmez mi, daha dogrusu icilebilir mi. kabın buyuklugu banyo yapacak kadar mı olacak. tşk. paylaşım icin. 1 Quote Share this post Link to post Share on other sites
şükrü34 64,966 Posted June 20, 2009 7avuç tuz avucuna göre en son tuzlu su dökülecek sonuçta büyü bozuyoruz günah omaz sudesu aynen dediğin gibi Quote Share this post Link to post Share on other sites
sila1945 29,814 Posted June 20, 2009 S.A Sevgili sukru34 eline saglik guzel paylasim.,Tuzlu suyu icmeden zaman zaman yaparim . sevgi ve dua ile --------------------------------------------------------------------------sevgili LALELER Normal banyo yaptiktan sonra arkadasimiz anlatmis dikkatli okuyun Quote Share this post Link to post Share on other sites
şükrü34 64,966 Posted June 20, 2009 laleler herkez kendi adına yapar 1 Quote Share this post Link to post Share on other sites