Guest cianni Posted July 9, 2009 ben zaten baskalarını ceksın istemiorum...eskiyi dondurmeye calışıorum.bide onlarla ugrasılmaz Quote Share this post Link to post Share on other sites
Guest adore Posted July 9, 2009 Ben de hergün okuycam,teşekkür ederim. Sevgiler.. Quote Share this post Link to post Share on other sites
Guest leave alone me Posted July 9, 2009 Allah c.c hayrını kabul etsin. çok güzel paylaşım. inşallah okuyan kardeşlerimiz çok net faydasını göreceklerdir. selam ile Quote Share this post Link to post Share on other sites
şükrü34 64,966 Posted July 9, 2009 cianni kardeşim namaz kılıyormusun bilmiyorum ama eyer 5 vakit namaz kılar her namazın arkasındanda bu duayı okur bunada bir ay kadar devam eder kız arkadaşının yanına gidersen sana yapacağı ancak naz olur inan bana merve kardeşimde benim yaşayıpta güldüğüm olayları yaşamış belli allaha emanet olun ,leave alone me kardeşim allah razı olsun sağolasın Quote Share this post Link to post Share on other sites
Guest bambara Posted July 10, 2009 Sağolun cnm ama ben size başıma gelen bir şeyi anlatayım.Ben sanırım bu tarz bir duayı denedim ama ondan sonra yaşı kaç olursa olsun bir sürü kişi bana başka gözle bakmaya başladı.Şimdi geçsin diye dua ediyorum,yani iyi düşünelim sadece hoşlandığımız kişiyi değil yaşı kaç olursa olsun veya yakınlığı ne derece olursa olsun tüm karşı cinsi çekiyor bu tarz dualar.. Merve arkadaşım,senin okundugun duayı paylaşabilirmisin?teşekkürler. Quote Share this post Link to post Share on other sites
karışık 2,662 Posted July 13, 2009 bu duanın anlamını bilmiyorum ama yıllardır okuyorum ve çok faydasını gördüm bu dua hergün okunduğunda ne şekilde olursa olsun kalpleri celp eder bu dua okunduğunda bozulan bütün işler allahın izniyle yoluna girer mükemmel derecelere vasıl olur okuyan .muroy sevgili kardeşim maddi sıkıntılar için vakıa süresi bire birdir devamlı okumanı tavsiye ederim ya arkadaşım mükemmel derece derken ne kastettin açıklarmısın takva anlamında derece diyosun sanırım merak ettim Quote Share this post Link to post Share on other sites
Guest mavis84 Posted July 13, 2009 Bu guzel paylasim icin tsk. Quote Share this post Link to post Share on other sites
şükrü34 64,966 Posted July 13, 2009 karışık kardeşim her yönden allahın izniyle mükemmel olursun mavi kardeşim allah razı olsun Quote Share this post Link to post Share on other sites
karışık 2,662 Posted July 13, 2009 karışık kardeşim her yönden allahın izniyle mükemmel olursun mavi kardeşim allah razı olsun sağol kardeşim ben bir kaç gündür namazların arkasından okumaya başladım Allah kabul etsin inşallah birde şükrücüm sen çok güzel konular paylaşıyosun günlük vird olarak neler yapıyosun yazabilirmisin ben konularını takip etdim ama sen toparlar yazarsan çok sevinirim Quote Share this post Link to post Share on other sites
şükrü34 64,966 Posted July 13, 2009 sevgili kardeşim ben biyere bağlı olduğum için gizli zikirlerim var ama genede ya vedud ya fettah la ilahe illallah bunları çok çekerim namazların arkasından okuman çok güzel devam eder bırakmazsan beni daha iyi anlayacaksın allaha emanet olun Quote Share this post Link to post Share on other sites