Guest tuse Posted July 11, 2009 Share Posted July 11, 2009 senden uzakta hep birşeyler eksik, gönlümde derman yok inan bir nefeslik ne bir avuntu nede biraz ümit ne yaptım sana nedir bu sessizlik içimde birşey kopuyor sen gelinde aklıma yerime sevemem geriye dönemem olmuyor denedim yinede yerine sevemedim herşeyim... Quote Link to post Share on other sites
Murathan 42,819 Posted July 11, 2009 Share Posted July 11, 2009 yar gözünaydın yar gözünaydın artık benden kurtuldun yar!! Quote Link to post Share on other sites
Guest tuse Posted July 13, 2009 Share Posted July 13, 2009 Elden birşey gelirmi kıymet bildiklerim gibi benimde bilinirmi sen haklıydın herzaman annem gibi... Quote Link to post Share on other sites
Guest KUM SAATİ Posted July 13, 2009 Share Posted July 13, 2009 ferhat göçer --- yastayım yoksun,yine varligim surunuyor sensizligim bilinmiyor sen gittin gideli ellerim hep titriyor kalbim bu acıyı saklıyor yillar sonra bile hic kimseye soyleyemedim bu sevdayi kalbime gömdum ve sen öldün simdi eşim dostum beni hastayim saniyor yastayim hiç kimse bilmiyor seni son gordugum yerde yillar sonra o gun geldi yine aklima bu kez bir elimde kizim icimde firtina göçüp gittigin o yol da sen varmissin gibi her gece isigi kapatmadim gel görki ben hala yokluguna alisamadim simdi eşim dostum beni hastayim saniyor yastayim hiç kimse bilmiyor çok zor o kadar yıl sonra itiraf etmek bu aşkı bertaraf etmek bu kez sana söyleyecek ne cok sey vardı isterdim bak unutmadım demek yıllar sonra bile hiç kimseye söyleyemedim sen öldün ben bu sevdayı kalbime gömdüm şimdi eşim dostum beni hastayım sanıyor yastayım hiç kimse bilmiyor bugun dogum gunun yaninda degilim bu yuzden hic iyi degilim yaslandim artik biraktigin gibi degilim ustelik bir kizim var evliyim yıllar sonra bile hiç kimseye söyleyemedim bu sevdayı kalbime gömdüm ve sen öldün şimdi eşim dostum beni hastayım sanıyor yastayım hiç kimse bilmiyor sen varmışsın gibi hergece ışığı kapatmadım hastayım hiç kimse bilmiyor... Quote Link to post Share on other sites
Murathan 42,819 Posted July 13, 2009 Share Posted July 13, 2009 çekiç ali-doğar yaz ayları Quote Link to post Share on other sites
Guest tuse Posted July 13, 2009 Share Posted July 13, 2009 yar gidiyormusun gitme ... içimde bir sızı var, biliyormusun... böyle bitmez ayrılıklar, gurbete giden dönermi dönmezmi belli değil bilirim... bende karaağaç gölgesi buldum cebimde ümitlerim... Quote Link to post Share on other sites
Kelam 211,032 Posted July 17, 2009 Share Posted July 17, 2009 fatih kısaparmak hayat bana yine yalan söyledi 1 Quote Link to post Share on other sites
Guest Lolita_85 Posted July 17, 2009 Share Posted July 17, 2009 Git sen de git unut beni Git sen de git herkes gibi Bir büyü bir lanet Bu bitmedi ömür boyu Galiba sevilmeyi hak etmedim Bir ben miyim yenilen kadere Bir ben miyim bana hükmediyor Hiç hatırım geçmedi mi? Bir kere Yine bir bana zulüm ediyor Benim adım aşk benim adım yalnızlık Dik yokuşlarla çevriliyim Benim adım aşk benim adım ayrılık Olmazlara meyilliyim. Git sen de git unut beni Git sen de git herkes gibi Bir büyü bir lanet Bu bitmedi ömür boyu Galiba sevilmeyi hak etmedim Bir ben miyim yenilen kadere Bir ben miyim bana hükmediyor Hiç hatırım geçmedi mi? Bir kere Yine bir bana zulüm ediyor Benim adım aşk benim adım yalnızlık Dik yokuşlarla çevriliyim Benim adım aşk benim adım ayrılık Olmazlara meyilliyim. Quote Link to post Share on other sites
bahrevan 51,939 Posted July 17, 2009 Share Posted July 17, 2009 eller kadir kiymet bilmiyor annem senin gibi kimse sevmiyor annem kibariye Quote Link to post Share on other sites
Guest Vishne Posted July 17, 2009 Share Posted July 17, 2009 Ulaş Ay - Gamzeler Seni böyle görmek istemezdim yar Saclarin kar beyazi yüzün solgun Seneler doldurmus gamzelerini Ama gözlerine dokunmamis yar Yazik sana nasil kiydilar yar öpülecek ellerini kimler yordu Acilar cürütmüs hayellerini Ama gözlerine dokunmamis yar Seneler doldurmus gamzelerini Ama gözlerine dokunmamis yar Quote Link to post Share on other sites