Jump to content
Sign in to follow this  
Sidre

Levrek Kokoreç

Recommended Posts

618078492127.jpg

 

600 gram levrek

100 gram tereyağı

3 adet sivri biber

4 adet domates

3 çay kaşığı kekik

2 çay kaşığı pulbiber, tuz

 

Ayıklanmış balığın filetosunu çıkarın ve çok ince olacak şekilde kıyın. Yapışmaz yüzeyli bir tavaya balığı koyup, tereyağını ilave edin. 3 dakika soteledikten sonra kıyılmış sivri biber ve rendelenmiş domatesi ekleyin. Kekik, tuz ve pulbiber kattıktan sonra tüm malzemeyi 2-3 dakika daha kavurmaya devam edin. Sıcak olarak servis yapın.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Sign in to follow this  

×
×
  • Create New...