Jump to content
Sign in to follow this  
Sidre

Tuzda Levrek

Recommended Posts

620462328127.jpg

 

1 adet levrek (bir buçuk kg'lık)

4 kg kaya tuzu

1 litre su

 

Derin bir kapta tuz ve suyu iyice karışıtırın. Karışımın 1/3'ünü fırın tepsisine yayın. İçi temizlenmiş, pulları alınmamış balığı tuzun üzerine yerleştirin. Geri kalan karışımı balığın üzerini örtecek şekilde yayın. Önceden ısıtılmış 200 derece fırında 1 saat 20 dakika pişirin. Tepsiyi fırından aldıktan sonra ılınmaya bırakın. Bir çekiç yardımıyla üzerindeki tuz tabakasını kırın ve balığı servis yapın.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Sign in to follow this  

×
×
  • Create New...