özlem 1,488 Posted August 1, 2013 üye olduğum zaman bilgisayar ile ilgili yardım ve sorulardı sanırım öyle bir başlık vardı arıyorum bir türlü bulamadım.bana o bölümün çok yardımı oluyordu.kapatıldı mı? Quote Share this post Link to post Share on other sites
İη¢ιѕєℓ 905,182 Posted August 1, 2013 bu başlık altında sorabilirsiniz Bilgisayar & Cep Telefonu 1 Quote Share this post Link to post Share on other sites
özlem 1,488 Posted August 1, 2013 bu başlık altında sorabilirsiniz Bilgisayar & Cep Telefonu sormak için değil o bölümde bir çok soru ve yardım isteği vardı sürekli konu açmaktansa başlıkları okuyup çözümlerle aydınlanıyordum:(silindi mi yani. Quote Share this post Link to post Share on other sites
Renan 794,495 Posted August 1, 2013 Silinmedi canım.Hepsi bu başlığa aktarıldı.Bölüm kalabalıklaşınca bulman zorlaşmış olabilir.Ararsan rahatlıkla bulabilirsin... 1 Quote Share this post Link to post Share on other sites
özlem 1,488 Posted August 1, 2013 çok zor ama yapacak birşey yok.cevaplarınız için teşekkürler. Quote Share this post Link to post Share on other sites