Jump to content
Sign in to follow this  
Guest Daphne

Prinçli Krepte Somon Çin Mutfagi

Recommended Posts

Guest Daphne

4 kişilik

250 g uzun ya da kabuklu pirinç,

350 g rendelenmiş çiğ patates,

6 yumurta sarısı,

tuz,

biber,

kızartma yağı,

200 g taze krema,

4-6 dilim füme somon balığı,

1 kutu (50 g) havyar,

1 bağ soğancık

 

Pirinci pişirin, patates rendesi, yumurta sarısı, tuz ve biber ile karıştırın. Yağı bir tavada kızdırın ve 16 küçük krep kızartın. Kreplerin üstüne 1'er çorba kaşığı taze krema, bir parça balık ve havyar koyun, kıyılmış soğancık ile garnitür yapın.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Sign in to follow this  

×
×
  • Create New...