Jump to content
Sign in to follow this  
Sidre

Karadeniz Buğulama

Recommended Posts

karadeniz-bugulama_41348fa7.jpg

 

1 fileto balık (lüfer~levrek veya çipura tercih edebilirsiniz)

4 sivri biber

4 diş sarımsak

2 domates

Zeytinyağı

1 yemek kaşığı tereyağı

Maydanoz

Balık suyu

Defne yaprağı

Tuz

Karabiber

 

Karadeniz buğulama: Biberleri doğrayıp tereyağında soteleyin. Domatesi doğrayıp ilave edin. Sarımsakları ekleyip kılçıkları temizlenmiş balıkları ilave edin. Saca alıp her iki tarafına birer parça tereyağı ilave edin. Tuz, karabiber ile tatlandırın. Ocakta pişirin. üzerini maydanoz yaprakları ve defne yaprakları ile süsleyip servis yapın.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Sign in to follow this  

×
×
  • Create New...