Guest Posted April 17, 2015 herkese hayırlı cumalar öncelikle yasinle yapılan başka bi şekil vardı bundan seneler önce ben üniversitede iken çok yakın bi akrabam kanser olmuştu okuduk allahın izni ile kurtuldu şimdi sağlıklı sitedede 41 yasin uygulamasını gördüm ALLAHIM izin verdi dün akşam 41 yasini 3 saate bitirdim kendim başka bi dileğim için inşallah allahın izni ile olacak içim gayet huzurlu zaten normalde de okurdum ama bi oturuşta o kadar okumamıştım inşallah 41 yasini 3 gün sonrasında günlük 21 okuyacağım allahım izin güç azim verdiği sürece MUBAREK CUMA YÜZÜ SUYU HÜRMETİNE ALLAHIM HERKESİN GÖNLÜNDEKİNİ HAYIRLISI İLE VERSİN HAYIRLI CUMALAR...... 1 Quote Share this post Link to post Share on other sites
gunes 2,857 Posted April 17, 2015 herkese hayırlı cumalar öncelikle yasinle yapılan başka bi şekil vardı bundan seneler önce ben üniversitede iken çok yakın bi akrabam kanser olmuştu okuduk allahın izni ile kurtuldu şimdi sağlıklı sitedede 41 yasin uygulamasını gördüm ALLAHIM izin verdi dün akşam 41 yasini 3 saate bitirdim kendim başka bi dileğim için inşallah allahın izni ile olacak içim gayet huzurlu zaten normalde de okurdum ama bi oturuşta o kadar okumamıştım inşallah 41 yasini 3 gün sonrasında günlük 21 okuyacağım allahım izin güç azim verdiği sürece MUBAREK CUMA YÜZÜ SUYU HÜRMETİNE ALLAHIM HERKESİN GÖNLÜNDEKİNİ HAYIRLISI İLE VERSİN HAYIRLI CUMALAR...... 41 yasin 3 saatte Maşallah ben hayatta okuyamam herhalde 1 haftaya anca bitiririm Quote Share this post Link to post Share on other sites
Guest Posted April 17, 2015 ilk başlangıçta göze çok gelebilir ama öyle değil inan bi oturunca su gibi okuyorsunuz tabi benim arapça bilgim var ayrıca daha önceden normal zamanlarda da okurdum nerdeyse ezbere onunda katkısı oldu doğrusu hiç kalkmadan bi oturuşta okuyup bitirdim.ssizde gönlinüzü kırmayın okuyun bence Quote Share this post Link to post Share on other sites
songuz 586 Posted April 17, 2015 Slm MSTFDENIZ arkadaşim daha önce hangi yasin uygulamasini okudunuz acaba ?Bilgi verirseniz sevinirim. Quote Share this post Link to post Share on other sites
Guest Posted April 17, 2015 selam daha önce şöyle okumuştum sabah namazına kalk namazdan sonra yemeden içmeden kmse ile dünya kelamı konuşmadan niyet edip niyetin ne ise yasini ayet ayet okumaya başlıyorsun yani : 1. ayet oku başa dön 2. ayete kadar 2.ayete kadar okuduktan sonra tekrar başa dönüp bu sefer 3. ayete kadar bu şekilde her bir ayeti okuyup başa dönüyorsun taki bitirene kadar ALLAHIM ŞİDİDEN NİYETLERİNİNZİ KABUL ETSİN Quote Share this post Link to post Share on other sites
mervee2238 1,858 Posted April 17, 2015 bende şimdi okumaya allahın izniyle başlıyacam inşlahh hayırlısıyla rabbim herkesin gönlündeki dilegini nasip etsin inşlhhh Quote Share this post Link to post Share on other sites
Hayall 6,320 Posted April 30, 2015 Bugün başladım inş gün içinde 41 taneyi okuyabilirim.Rabbim cumlemizin hakkimizda hayirli olan dualarimizi kabul eylesin ins... Quote Share this post Link to post Share on other sites
çığırtkan 10 Posted May 9, 2015 Merhaba arkadaşlar, Bu güzel konuyu açan kardeşimiz yaralıaşıka teşekkür ediyorum öncelikle.Ben henüz okumadım ama kaç gündür sayfadaki yorumları okuyorum.Duası kabul olan kardeşlerimi gördükçe çok sevindim,bu bana moral verdi.Rabbim biliyor ki uzun zamandır neredeyse 2-2 buçuk yıl gönlümde olan tek bir dua var.Hep dua ettim,hep..Kimi zaman bıraktım kimi zaman daha şevkle dua ettim.Ama her zaman gönlümde duam.Bu ay bir kandil daha var .15 mayıs Mübarek miraç kandili konuyu güncellemek istedim.Benim gibi okumak isteyenler olabilir diye yada başkalarının farketmesini sağlayabilriz.Kandil duaların kabulünün en çok olduğu zamanlardır gerçi her zamman okuyabiliriz ama ben kandilden önce hatırlatmak istedim. Yüce rabbim benim ve dileği olan başkalarının duasının kabulünü buraya yazmayı nasip eder inşallah.. Quote Share this post Link to post Share on other sites
plasebo 7,336 Posted May 15, 2015 Bu gece 41 yasin okumak nasip olur inş. Quote Share this post Link to post Share on other sites
Yaraliasik 48,789 Posted July 7, 2015 Rabbim dua ve niyetlerinizi kabul etsin uzun zamndir yoktum konulari pek takip edemiorum.... 2 Quote Share this post Link to post Share on other sites