Guest Frida Posted October 29, 2009 Ampülün aydınlatamadığı tek ülke: İşte burası Türkiye.....Edison bile görse icadının hangi zihniyete amblem olduğunu, bin pişman olurdu yaptığından.... Üzülme Atam, her ne kadar fire versekte senin yolunda, bizler dimdik ayaktayız.. Quote Share this post Link to post Share on other sites
Guest azula Posted October 29, 2009 Ülkemiz Cumhuriyetin kurulmasıyla devrimlerle zaten aydınlatılmıştır... (Ampul denen ışıklandırma aracı hem çok elektrik yakan hemde birgün patlamaya mahkum bir nesne...) Atam izindeyiz... Quote Share this post Link to post Share on other sites
Guest DELİMAVİ Posted October 30, 2009 ey mavi göklerin beyaz ve kızıl süsü,kardeşimin gelinliği,şehidimin son örtüsü,ışık işık dalga dalga bayrağım!!senin destanını okudum senin destanını yazacağım Quote Share this post Link to post Share on other sites
Guest mümine Posted October 30, 2009 sana benim gözümle bakmayanin mezarini kazacagim. seni selamlamadan ucan kusun yuvasini bozacagim. Isik isik dalga dalga bayragim.. senin destanini okudum. senin destanini yazacagim. dalgalandigin yerde ne korku,ne keder. Gölgende banada,banada yer ver... Quote Share this post Link to post Share on other sites
Guest gizemli_alem Posted October 30, 2009 “Kim Allah’ın indirdiği hükümlerle hükmetmezse işte onlar kâfirlerdir.”(Mâide: 44) Quote Share this post Link to post Share on other sites
SMMM 1,240 Posted October 30, 2009 delimavi, çok güzel bir söz.aslında söylenecek birçok şey var ama bence gerekte yok zira anlayana yeterince açık ne denebilirki.ellerine yüreğine sağlık. Quote Share this post Link to post Share on other sites
Guest İDİL Posted October 30, 2009 “Kim Allah’ın indirdiği hükümlerle hükmetmezse işte onlar kâfirlerdir.”(Mâide: 44) amaç ne ? konularda ayet paylaşmanızda asla mesele yok da bu konuda anlatmaya çalıştığınız ne ?! bir önceki sayfada da "biz degilde ben evladıyım desen daha çok yakışır,ben babamın evladıyımda..." demişsiniz...herkes babasının evaldı ama hani nasıl biz fatihin torunlarıyız diyorsanız,bu da öyle bir örnektir yani... provoke sezinliyorum biraz Quote Share this post Link to post Share on other sites
atris 9,425 Posted October 30, 2009 thomas edison bile pişmandır ampulu icat ettiğine cokk güzellll:clapping::clapping: Quote Share this post Link to post Share on other sites
Allahın_kulu 129,417 Posted October 30, 2009 siyaset yapan insanlar malesef ikiyüzlü bunu untmayın veya öle davranmak zorunda ALLAH bilir hangisi bizim için hayırlı ise o gelsin bizim beraberliğimiz bozulmasın türkün türkden başka dostu yok bizi dıştan yıkamadılar içten yıkmaya çalışıyorlar uyanık olmak lazım kimi atatürkü alet ediyo siyaset yapıyor yanlış kimi din ile siyaset yapıyo oda yanlış şu durumda seçim olsa hangi partiye oy vereceğimi bilmiyorum mustafa sarıgül bir parti kurarsa oyum onadır.. cumhuriyet e sahip çık türkiye... Quote Share this post Link to post Share on other sites