Jump to content
Sign in to follow this  
Sidre

Baduç Kavurması

Recommended Posts

baduc-kavurmasi_f84b4344.jpg

 

500 gr taze fasulye

1 büyük boy soğan

2 sivri biber

3 domates

2 yumurta

15 gr tereyağı

Tuz

Karabiber

 

Baduç kavurması: Büyük bir tavaya tereyağını alıp ısıtın. Soğanı kıyın ve sararıncaya kadar kavurun. Biberleri ince doğrayın, domatesleri rendeleyin ve soğana ekleyip birlikte kavurmaya devam edin. Tuz ve karabiberi ilave edin. Kaynamaya başlayınca taze fasulyeleri 1-1.5 cm büyüklüğünde doğrayıp ekleyin. çok az su ekleyip yumuşayana kadar pişirin. Yumurtaları kırıp ekleyin. Karıştırıp yumurtalar pişince ocaktan alın. Sıcak servis yapın.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Sign in to follow this  

×
×
  • Create New...