Jump to content
Sign in to follow this  
Renan

Soyalı Izgara Balık...

Recommended Posts

Soyalı Izgara Balık

 

Malzemeler

 

2 adet balık

250 gr soya fasulyesi

3 yemek kaşığı soya yağı

2 yemek kaşığı un

1 domates

Maydanoz

Tuz, karabiber

 

Yapılışı

 

Balıkların içini temizleyip yıkadıktan sonra suyunu alması için bir kağıt havlu üzerine alın. Arkalı önlü üzerine un serpiştirin. Diğer tarafta daha önceden hafif haşladığınız soya fasulyelerini tuzlu suda pişene kadar haşlayın. Bir tavanın içinde yağı kızdırın. Balığı da içine koyup kızartın. Sonra balığı servis tabağına alıp üzerine dilimlenmiş soya fasulyelerini, domates dilimlerini ve kıyılmış maydanozu koyun. Tuz ve karabiber ilave ettikten sonra soyalı ekmek ile servis yapabilirsiniz.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Sign in to follow this  

×
×
  • Create New...