Guest for freedom Posted November 16, 2009 teoriye dayalı işler yapıyorsun:D pratik varsa sende görelim:) Quote Share this post Link to post Share on other sites
Guest EHLİ_HAVAS Posted November 16, 2009 teoriye dayalı işler yapıyorsun:D pratik varsa sende görelim:) demek istediğinizi anlamadım teorisi nasıl oluyor pratiği nasıl oluyor biraz daha açık anlatın Quote Share this post Link to post Share on other sites
Guest for freedom Posted November 16, 2009 bu ilmi pratiğe dökebilmişlerdenmisin demek oluyor. merakımı hoş buyur. Quote Share this post Link to post Share on other sites
Guest EHLİ_HAVAS Posted November 16, 2009 bu ilmi pratiğe dökebilmişlerdenmisin demek oluyor.merakımı hoş buyur. :D kardeşim bir işin içinde yıllarca varsan haliyle bazı şeyleri pratiğe dökmüş olmak lazım Quote Share this post Link to post Share on other sites
Guest for freedom Posted November 16, 2009 çok etkileyici. peki yatın varmı? katın varmı? servetin varmı? Quote Share this post Link to post Share on other sites
Guest EHLİ_HAVAS Posted November 16, 2009 çok etkileyici.peki yatın varmı? katın varmı? servetin varmı? malvarlığı araştırma komisyonumusunuz siz sizi ilgilendiren bir mesele göremiyorum sahip olduğum yatlarla katlarla ilgili konuyla ilgisi olmayan şeyleri sormayın Quote Share this post Link to post Share on other sites
cafee 6,191 Posted November 16, 2009 malvarlığı araştırma komisyonumusunuz sizsizi ilgilendiren bir mesele göremiyorum sahip olduğum yatlarla katlarla ilgili konuyla ilgisi olmayan şeyleri sormayın hocam takılmayın böyle şeylere lütfen.zaten tadı tuzu kalmadı buranın.bırakın kendince takılsın eğlenir biras kendince.allah razı olsun paylaşımınız için Quote Share this post Link to post Share on other sites
Sevginur 1,698 Posted November 16, 2009 Yapıcam bunu. Emeğine sağlık. Quote Share this post Link to post Share on other sites
Guest for freedom Posted November 16, 2009 bu ilimler mal varlığını kolayca katlamaya oldukça müsaittir canım kardeşim. kalender bir insansan lafım yok. ayrıca: bu a...... adamın yazdığı dua bir arkdaşımda musallat olmasına sebep oldu ve yasaklı o kişi !!! burda her okuduğumuzu uygularsak oalcağı budur.çok sinirliyimmmmm bu yukarda kırmızı renkle okuduğun senin paylaşımlarından çok daha masumane olan bir paylaşımın altına yapılmış yorumdur. bir kardeşimiz tarafından. insan hayatı değerlidir değerli insan:thumbsup: Quote Share this post Link to post Share on other sites
Guest EHLİ_HAVAS Posted November 16, 2009 inşallah yapan kardeşlerimin faydalanacığına inanıyorum en az bir hafta devam edin Quote Share this post Link to post Share on other sites