Jump to content
Sign in to follow this  
Olcix

Balık Bohçası

Recommended Posts

Balık Bohçası (4 kişilik)• 8 yufka

• 2 çorba kaşığı sızma zeytinyağı

• 4 adet taze beyaz etli balık filetosu• 250 mi domates sosubal%C4%B1k-boh%C3%A7as%C4%B1.jpg

 

 

HazırlanışıFırını 200 °C dereceye ısıtın. İlk yufkaya zeytinyağı sürün. İkinci yufkayı ilkinin üzerine koyun. Yufkanın içine balığı (ya da tavuk) yerleştirip üzerine domates sosunu dökün (filetoyu tavuklu hazırlıyorsanız mango ve peynir yerleştirin). Yufkaları kenarlarından dikkatlice kaldırıp bir bohça yapın. Hazırladığınız bohçaları fırın tepsisine dizip üzerlerine tekrar zeytinyağı sürün. Fırında 12 dakika ya da bohçalar pişmiş bir görünüm alana kadar tutun. Bu çok yönlü bir tarif. İsterseniz balık yerine domates sosu ve tavuk ya da mango ve peynir kullanarak da hazırlayabilirsiniz.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Sign in to follow this  

×
×
  • Create New...