sahlep 67,222 Posted December 12, 2015 Şaka gibi, Beni Affet ve İki Dünya Arasında dizilerinin senaryoları gibi Yakinda "Erik Mevsimi" adinda bir dizi senaryosuna baslayacagim buradan bunun da mujdesini vermis olayim çok beğendim şiirde güzel yorumlarda çok güzel harikasınız. Tesekkurler efem ) Hani ağaçtan elma düşer ya TAKKADANAK Benimde sana gönlüm düştü LAPPADANAK Bizim sarı öküzün göle mıçtığı gibi. Öptüm seni ŞAPPADANAK.. ) Bu gece şiir gecesi:) Ustad burada pastoral bir deneyim yasamis. Tezek ile aski harmanlamis ahh cigerim ciz etti Quote Share this post Link to post Share on other sites
MiLiTaN 601,125 Posted December 12, 2015 Yakinda "Erik Mevsimi" adinda bir dizi senaryosuna baslayacagim buradan bunun da mujdesini vermis olayim Hangi kanalda yayınlanacak söyle de o kanalı televizyondan sileyim Quote Share this post Link to post Share on other sites
İη¢ιѕєℓ 905,182 Posted December 12, 2015 Sahlep bunlarla doyar mı bilinmez........ kaç lavaş yiyorsun ondan haber ver içindeki şairene yanını çıkarmış çiğ köfte aşkı,sahlep aşkıyla devamını bekliyoruz canım. Bende hiçç dayanamam çiğ köfteye... Quote Share this post Link to post Share on other sites
Terapist 251 Posted December 12, 2015 Bu konuyu görünce canım çiğ köfte çekti dışarıdan sipariş edeyim bare ) 1 Quote Share this post Link to post Share on other sites
sahlep 67,222 Posted December 12, 2015 Sahlep bunlarla doyar mı bilinmez........ kaç lavaş yiyorsun ondan haber ver içindeki şairene yanını çıkarmış çiğ köfte aşkı,sahlep aşkıyla devamını bekliyoruz canım. Bende hiçç dayanamam çiğ köfteye... Lavasin kalinligina bagli canim ama klasik lavasla 3 durum rahat gomerim 4.ye yeltenirim,5.ye goz kirparim Bu konuyu görünce canım çiğ köfte çekti dışarıdan sipariş edeyim bare ) Benim de siparis edecek imkanim olsaydi keske ama burada henuz eve siparis kulturu yok. Size afiyet olsun benim yerime de bol bol yiyin )) Quote Share this post Link to post Share on other sites
özel_01 28,339 Posted December 12, 2015 çiğ köfte ona olan ilginin farkında mı ?bence açılmalısın hatta biraz fazlaca alıp ziyafetle taçlandırmalı ... 1 Quote Share this post Link to post Share on other sites
Terapist 251 Posted December 12, 2015 Benim de siparis edecek imkanim olsaydi keske ama burada henuz eve siparis kulturu yok. Size afiyet olsun benim yerime de bol bol yiyin )) Umarım sizin oradada eve sipariş kültürü gelişir.Sağolun ) 1 Quote Share this post Link to post Share on other sites
sahlep 67,222 Posted December 12, 2015 çiğ köfte ona olan ilginin farkında mı ?bence açılmalısın hatta biraz fazlaca alıp ziyafetle taçlandırmalı ... Cigkofte bana yar olur mu bilemedim ziyafet super fikir ayin 15i gelmeli artik Hangi kanalda yayınlanacak söyle de o kanalı televizyondan sileyim Kurban ol sen dizime. Reyting rekorlari kiricam ben o diziyle. Konusu zengin cocuk fakir kiza asik olur. Sonra onu ise alir bir de pesinden kosar. Zengin cocugu seven kokos kadin bunlarin arasina girme planlari yapar. Sizce bu dizi tutar mi 1 Quote Share this post Link to post Share on other sites
Belis 9,589 Posted December 12, 2015 canım çektiii Quote Share this post Link to post Share on other sites
sahlep 67,222 Posted December 12, 2015 canım çektiii ben bu siiri Omer Aybaka gondersem iyi olacak,bana reklam payi vermeli. Pazarlamaya katki sagliyorum galiba 1 Quote Share this post Link to post Share on other sites