Jump to content
Sign in to follow this  
Renan

Soslu Somon Izgara Tarifi...

Recommended Posts

[h=1]Soslu Somon Izgara Tarifi[/h]

1441100315556.jpg

 

Malzemeler

150 gram somon

 

Sos için:

2 diş sarmısak

1 çorba kaşığı salça

Yarım çay bardağı sıvıyağ

2 adet patates

1 çay kaşığı safran

 

Servis için:

Deniz börülcesi

 

Soslu Somon Izgara Yapılışı

Somonu ızgarada önlü arkalı pişirin ve servis tabağına alın. Sos için ince kıyılmış sarmısak ve salçayı sıvıyağda soteleyin. Haşlanmış ve rendelenmiş patates ile safranı ilave edin. 2-3 dakika daha sotelemeye devam edin. Izgara somonu hazırladığınız sos ve haşlanıp ayıklanmış deniz börülcesi ile birlikte servis yapın.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Sign in to follow this  

×
×
  • Create New...