Jump to content
Sign in to follow this  
Renan

Babagannuş Tarifi...

Recommended Posts

Babagannuş tarifi

 

babagannus-tarifi-6325270.Jpeg

 

Malzemeler:

 

1 adet bostan patlıcan

1 diş sarımsak

1 çorba kaşığı süzme yoğurt

Yarım limonun suyu

Tahin

Tuz

 

Yapılışı:

 

Patlıcanları közleyip kabuklarını soyun ve küp küp doğrayın. Servis tabağına alın patlıcanları. Sarımsakları soyun ve ince inde doğrayın patlıcanlara ilave edin.

 

Süzme yoğurt ve tuzu bir kabın içine ilave edip çırpma teli ile çırpın, patlıcanlara ilave edin. Son olarak tahin, limon suyu ve limon suyunu ilave edin ve patlıcanları ezmeden karıştırın. Üzerini nar taneleri ve ya maydanoz ile süsleyin.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Sign in to follow this  

×
×
  • Create New...