Jump to content
Sign in to follow this  
Renan

Bamya Kızartması...

Recommended Posts

Bamya kızartması

 

bamya-kizartmasi-6243682.Jpeg

 

Malzemeler:

 

Yarım kilo bamya

3 bardak kadar su

2 su bardağı galeta unu

2 yumurta

2 su bardağı un

Tuz

Sıvı yağ

 

Yapılışı:

 

Bamyaları saplarından ayırın ve tuzlu suda 5 dakika kadar haşlayın. Haşlanan bamyaları hızlıca soğuk suya alın. Unu, galeta ununu ve yumurtaları 3 ayrı kaba koyun. Sırasıyla bamyaları una, ardından çırpılmış yumurtalara ve galeta ununa bulayın ve kızartın.

Soğutmadan isterseniz yoğurt ile servis yapın.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Sign in to follow this  

×
×
  • Create New...