İη¢ιѕєℓ 905.155 Oluşturuldu: 22 Mayıs, 2016 Sarah Jio, (d. 18 Şubat 1978) gazeteci, yazar. Sarah Jio'nun birçok eseri New York Times çok satanlar listesinde yer almaktadır. Sarah Jio'nun eserleri birçok farklı dile çevrilmiştir. Aralarında Türkiye'nin de bulunduğu toplam 30 ülkede eserleri yayınlanmıştır. Sarah Jio halen çeşitli dergilerde makaleler yazmaktadır. Evli, 3 erkek çocuk annesidir. Hayatını Amerika Birleşik Devletleri'nin Seattle şehrinde devam ettirmektedir. Bütün kitaplarının çevirisi yapılmıştır. Yeşil Deniz Kabuğu adlı eserinin ilk basımı, Türkiye'den çıkmıştır. Romanları Mart Menekşeleri Yağmur Sonrası Böğürtlen Kışı Son Kamelya Gündüz Sefası Elveda Haziran Agapi Ölümsüz Aşk Yeşil Deniz Kabuğu İletiyi paylaş İletiye bağlantı Sitelerde Paylaş
zencefil 9.005 22 Mayıs, 2016 gönderildi mart menekşelerini yeni bitirdim. şimdi elimde böğürtlen kışı var. yeni başladım. kitapları akıcı. bence güzel. kafa boşaltmak için ideal. İletiyi paylaş İletiye bağlantı Sitelerde Paylaş
İη¢ιѕєℓ 905.155 22 Mayıs, 2016 gönderildi Yağmur Sonrası ve Gündüz Sefası en sevdiğim.Son kitabı hariç hepsini okudum bende. İletiyi paylaş İletiye bağlantı Sitelerde Paylaş