Renan 794,803 Posted May 24, 2016 Share Posted May 24, 2016 Havuç cipsi Tarifi! Sadece 79 Kalori Havuç Cipsi için gerekli malzemeler 2 büyük havuç (ya da 3 orta boy) 1/2 çay kaşığı zeytinyağı (veya erimiş Hindistan cevizi yağı) 1/8 çay kaşığı deniz tuzu Yapılışı Fırını 270 derecede ısıtın. Bu arada havuçları yıkayın ve soyun. Havucunuzu çok ince dilimler halinde kesin. Havuç veya salatalığı ince dilimlemek için kullanılan mutfak aletlerinden birini de kullanabilirsiniz. Bir tepside havuçları tek kat olacak şekilde yerleştirin. Havuçların tepsiye yapışmaması için parşömen kağıdının üzerine yerleştirmeniz daha iyi olacaktır. Üzerine zeytinyağı ve tuz ilave edin. Havuçlarınız kuru ve gevrek olacak şekilde 15 ile 20 dakika arasında pişirin. Fırın yüksek ısıda olduğu için havuçlarınız bir anda yanabilir. Bunun için işlemin sonuna doğru fırının başında olun. Quote Link to post Share on other sites