Jump to content
Sign in to follow this  
Renan

Hamur Kızartması ( Pişi) Tarifi...

Recommended Posts

Hamur kızartması ( Pişi) tarifi

 

hamur-kizartmasi-pisi-tarifi-6157093.Jpeg

 

Malzemeler:

 

1 kaşık kuru maya

1 tatlı kaşığı tuz

Aldığı kadar un

Aldığı kadar su

 

Yapılışı:

 

Unu ve mayayı büyük bir kaseye koyun. tuzu da ekleyin. Yumuşak bir hamur hazırlayana kadar suyu da ekleyip karıştırın. 1 saat kadar üzeri kapalı kabarmasını bekleyin. Kızgın yağda kızartın. Hazır ekmek hamuruyla da pişi hazırlayabilirsiniz.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Sign in to follow this  

×
×
  • Create New...