Jump to content
Sign in to follow this  
Renan

Bisküvi Ekmek Tarifi...

Recommended Posts

Bisküvi ekmek tarifi

 

biskuvi-ekmek-tarifi-7843517.Jpeg

 

malzemeleri:

2 bardak un

1.5 çay kaşığı tuz

1 yemek kaşığı toz şeker

1 paket kabartma tozu

1 bardak ayran

3 yemek kaşığı tereyağı veya margarin

 

Yapılışı:

Tüm malzemeleri bir kaba koyarak yoğurun. Unladığınız bir alanda hamuru 2 cm kalınğında açın ve bir bardak yardımıyla yuvarlak parçalara ayırın. 200 derece fırında 15-18 dakika pişirin. Kabardıktan sonra fırından çıkarın.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Sign in to follow this  

×
×
  • Create New...