Jump to content
Sign in to follow this  
Renan

Pirinç Tatlısı Tarifi...

Recommended Posts

Pirinç Tatlısı Tarifi

 

pirinc-tatlisi-tarifi-1489143922856.jpg

 

Malzemeler

3.5 su bardağı pirinç unu

2 çorba kaşığı nişasta

10 çorba kaşığı pandan suyu

Bir tutam yeşil gıda boyası

115 gram esmer şeker

3 çorba kaşığı susam

225 gram rendelenmiş hindistan cevizi

Tuz

 

Pirinç Tatlısı Yapılışı

Pirinç unu, nişasta, tuz ve pandan suyunu karıştırın. Daha sonra gıda boyası, şeker ve susamı ilave edin. Özleşene dek yoğurun. Elinizde yuvarladıktan sonra rendelenmiş hindistan cevizine bulayın.

.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Sign in to follow this  

×
×
  • Create New...