Renan 794,495 Posted July 26, 2017 eka, Şimdi yazdı: Yeni sitemiz hayırlı olsun diyelim o zaman... Kısmet böyleymiş.. Güzel dileğin için teşekkür ederiz Eka'cığım... 2 Quote Share this post Link to post Share on other sites
eka 6,337 Posted July 26, 2017 Renan, 5 dakika önce yazdı: Güzel dileğin için teşekkür ederiz Eka'cığım... Rica ederim. Quote Share this post Link to post Share on other sites
BalveBadem 6,986 Posted July 26, 2017 eka, 2 saat önce yazdı: Yıllardır sakladığım mesajlarım vardı. Silinmiş. En azından Estanbul bunu yapmamalıydı.Bize bildirim yapsaydı biz de bazı önemli konuları not alsaydık. Bu böyle olmamalıydı. Silinmiş demek basit... Onca yıl onca emek var. Bir uyarı bile yok. Kesinlikle arkadaşım. Bence de kurtarılmalı. Çok üzgünüm. 1 Quote Share this post Link to post Share on other sites
ulkerdem 199,521 Posted July 26, 2017 bende henüz siteyi çözmeye uğraşıyorum biraz karışıkmı olmuş banamı öyle geldi malum ihtiyarlık eski hali daha kolaydı keşke eski haline dönse 1 Quote Share this post Link to post Share on other sites
sila65 9,517 Posted July 26, 2017 Kapiyi zor buldum nerdeyse disarida kaliyordum.Hayirli olsun.Dostluk ve sevgi dolu guzel sohbetlere sahit olmasi dilegi ile. 2 Quote Share this post Link to post Share on other sites
berresu 108,847 Posted July 26, 2017 Ne nerede neye nasıl bakılıyor hâlâ anlayamadim. 2 Quote Share this post Link to post Share on other sites
hacersş 37,883 Posted July 26, 2017 emeğinize sağlık çok güzel olmuş mesajlarımız yok olmuş onlar da benim için önemli değil. önemli olanları hep not alırım veya flash belleğe kaydederim her zaman harp olur darp olur diye kendimi garantiye almayı severim. Özür dilerim herkesten kimseyi kırmak incitmek değil niyetim dünyada neler oluyor tek derdimiz bu olsun, Allaha Emanet 2 Quote Share this post Link to post Share on other sites
songuz 587 Posted July 26, 2017 hic iyi olmamis site eskisi daha güzeldi. 1 Quote Share this post Link to post Share on other sites
кυвiŁαу 284,134 Posted July 26, 2017 Az biraz kurcaladım. Mesaj yazarken es kaza sayfayı kapattığınız zaman mesaj silinmiyor. Resim yükleme şeyisini görememiştim ama ona da gerek kalmamış. Masaüstünden resmi sürükleyip bıraktığınızda konuya ekliyor. Profil düzenlemesi sırasında kullanılan bir takım ayarlar 2-3 tane ile sınırlı bırakılarak daha da basitleştirilmiş. Like botunu isteniyordu, fazlası gelmiş. Toplist tamamen kaldırılmış ki zaten ayarlayamadığımız için bir faydası da yoktu. Özel mesajlardan ziyade imzalar gitmeyeydi iyiydi. Quote Share this post Link to post Share on other sites
MiLiTaN 601,125 Posted July 26, 2017 Deneme Renkli yazı yok mu? 4 3 Quote Share this post Link to post Share on other sites