İη¢ιѕєℓ 905,182 Posted October 11, 2017 Sanki hiç olmamış gibi Hiçbir şey yaşamamış gibi seni hiç tanımamış gibi Yapamam Elini elimde ısıtmamış gibi Gözlerimizle konuşmamış gibi Gidişlerine ağlamamış gibi Gün doğana dek sevişmemiş gibi Koynuna alıp uyutmamış gibi En mahremini paylaşmamış gibi Yapamam, yapamam Quote Share this post Link to post Share on other sites
BalveBadem 6,986 Posted October 12, 2017 Sevişen yaramaz çocuklar gibi... Quote Share this post Link to post Share on other sites
İη¢ιѕєℓ 905,182 Posted October 29, 2017 Ağlar mıyım? Ağlamam Bir daha bağlamam bizi Sen ister yak beni, yık beni Dağla şu kalbimi gelmem Quote Share this post Link to post Share on other sites
hacersş 37,883 Posted December 24, 2017 Benden selam söyleyin O nazlı gözlerime Unutamadım unutamadım Quote Share this post Link to post Share on other sites
Freestyle 27,348 Posted March 10, 2018 İMERA - Emri Olur Almasun demiş adımu diline Emri olur başım gözüm üstüne... Quote Share this post Link to post Share on other sites
кυвiŁαу 284,134 Posted March 10, 2018 Ash nazg durbatuluk, ash nazg gimbatul, ash nazg thrakatuluk agh burzum-ishi krimpatul. Quote Share this post Link to post Share on other sites
Freestyle 27,348 Posted March 10, 2018 кυвiŁαу, 19 dakika önce yazdı: Ash nazg durbatuluk, ash nazg gimbatul, ash nazg thrakatuluk agh burzum-ishi krimpatul. Kubi... O ne la!?? 1 Quote Share this post Link to post Share on other sites
кυвiŁαу 284,134 Posted March 10, 2018 Freestyle, 1 saat önce yazdı: Kubi... O ne la!?? Yüzüklerin Efendisi için türetilmiş kara lisan adında bir dil. Türkçesi bu anlama geliyor. "Hepsine hükmedecek bir yüzük, hepsini o bulacak. Hepsini bir araya getirip karanlıkta birbirine bağlayacak." Middle-Earth Shadow Of Mordor oyunun introsunda da bu sözler geçiyor. Ben oradan biliyorum. Quote Share this post Link to post Share on other sites
berresu 108,847 Posted March 12, 2018 Gidişim suskun olmuştu ama dönüşüm muhteşem olacak. 1 Quote Share this post Link to post Share on other sites
Freestyle 27,348 Posted March 12, 2018 Beni uzak tut yaralı kalbinden, kanatır, kırarım, üzerim tek bakışta; Sana sorsam uzağım kendimden, başımı alıp giderim her savaşta... Hiç ışık yok farkındayım! 1 Quote Share this post Link to post Share on other sites