tuhan 236 Posted January 6, 2018 Mazur gör mahmurluğumdan mağdur olmanı istemedim Sende bu kadar mağrur olmasan ya Ben seni çok özledim Yağmur tenine dokunduğunda Deniz koktu bütün bedenin Deniz tuzu kokusu hala burnumda Kendini çok özlettin Haksızım sevmekte halsiz bakmakta Senden uzağa gitmek istemedim Sende yansız olmalıydın ya Ben seni yanımda istedim Sözlerimi hep kağıtlara yazdım Bıraktığım boşluklarda sen vardın Yoruldu artık bedenim ya Ben seni çok özledim İfadeler imgesiz kalsın da Kalpleri merhametsiz bırakma Kendini benden uzaklara atma Ben seni çok özledim Kurumuş kalmış bi yaprak Hışırtılı avuçlarımda Kalbim yavaş yavaş solmakta kendini çok beklettin Azalan bulutlar toplanmakta Yağmur var sağanak bekleyen Ruhumda bir fırtına esintiye hasret Kendini çok özlettin Bilmem bekler miyim Aşk diyerek emeklermiyim Sevmediğim bir ruha Ben seni çok bekledim. 1 Quote Share this post Link to post Share on other sites
ege 78,961 Posted January 7, 2018 Aşk, bir araya gelmesi imkansız kelimeleri bir araya toplayabiliyor. Emeğinize sağlık. 1 Quote Share this post Link to post Share on other sites
tuhan 236 Posted January 7, 2018 Teşekkür ederim.beğenmenize sevindim. Quote Share this post Link to post Share on other sites