ege 78,957 Posted February 27, 2018 Cangirl75, 1 saat önce yazdı: b.. in bilin demekti Şahsen ben ikna oldum 2 Quote Share this post Link to post Share on other sites
yakaza 23,699 Posted February 27, 2018 Ben öldükten sonra orda sosyal medya kullanılmayomuş.. 1 Quote Share this post Link to post Share on other sites
ege 78,957 Posted March 1, 2018 Cangirl75, 27.02.2018 - 14:59 yazdı: kimse benim buraya girdigimi bilmez ölürsem zaten kolaylikla anlayabilirsiniz girmezsem sayet ölmüs b... in.. ha toplu bi fatiha da unutmayinizi.. Küçükken bir film izlemiştim siyah beyaz. İki kişi kavuşamıyor ama sonra anlaşıyorlar. Senede bir gün, bir ağacın altında buluşuyorlar ama diyorlar ki, ne zaman birimiz gelmezse, bileceğiz ki o ölmüş. Yaşlanıyorlar iyice, sonra biri gelmiyor, çok ağlamıştım beriki gelmeyince. Aklıma o filmi getirdin 1 1 Quote Share this post Link to post Share on other sites
Freestyle 27,348 Posted March 1, 2018 Konuyu görünce ilk aklıma gelen şeyi çoktan herkes söylemiştir diyordum ki... Kimse söylememiş! "Ulan ben ölmüşüm zaten, şimdi öteki tarafta hesap verdim de geriye sosyal medya hesapları mı kaldı? Yemişim hepsini Allah günah yazmasın!" - 2 1 Quote Share this post Link to post Share on other sites
ege 78,957 Posted March 1, 2018 Freestyle, 2 saat önce yazdı: Konuyu görünce ilk aklıma gelen şeyi çoktan herkes söylemiştir diyordum ki... Kimse söylememiş! "Ulan ben ölmüşüm zaten, şimdi öteki tarafta hesap verdim de geriye sosyal medya hesapları mı kaldı? Yemişim hepsini Allah günah yazmasın!" - Olur mu öyle şey? Yazdığın yorumun neredeyse birebir olarak aynısını herkes yazdı, fakat Renan sildi, sebebini sorduk freestyle gelecek, bu yorumu ona ayırdım dedi. Yapacak bir şey yoktu.:) Ölene Allah'tan rahmet dilemek ve dua etmekten başka yapacak bir şey yok, biz geride kalanlara sabır dilenen kısımlarına baktık 2 Quote Share this post Link to post Share on other sites
senol 69 Posted March 5, 2018 Basligi okuyunca bende mahser yerinde hesaplarimiz ne olacagi soruluyor sandim face imis benim hesabim var bisey olmaz cunki sahte hesap isim yok resim yok takiliyorum oylesine , facebook rotchiltlerinmis ya bakip bakip eglenirler onca laz fikrasiyla, 1 Quote Share this post Link to post Share on other sites