Jump to content
Sign in to follow this  
Renan

Bu Karışım Vücuttaki Tüm Mikrobu Öldürüyor!..

Recommended Posts

Bu karışım vücuttaki tüm mikrobu öldürüyor!

Bu karıÅım vücuttaki tüm mikrobu öldürüyor!

Vücudu hastalıklardan korumak zor gibi görünse de önlem almak gerekiyor. Bu karışım vücuttaki tüm mikrobu öldürüyor, böbrekleri temizliyor ve aynı zamanda zayıflatıyor. İşte tüm hastalıklardan koruyan mucizevi karışım...

Sağlık için oldukça faydalı besinler olan limon ve sarımsak bir araya geldiklerinde mucizevi bir ikili oluyor ve birçok hastalıkta da şifa niyetine kullanılıyor. Limon ve sarımsak ayrı ayrı da birer şifa deposu olsa da bir araya geldiklerinde vücudu tüm hastalıklardan koruyan bir kalkana dönüşüyorlar. Kanserden koruyor, zayıflatıyor ve daha birçok problem ortadan kaldırıyor. İşte limon suyunun içerisine sarımsak atıp içtiğinizde sağlığınıza olan faydaları…

KANSER OLUŞUMUNA KARŞI TÜM VÜCUDU KORUYOR

Limondaki yüksek miktarda yer alan C vitamini ve sarımsağın içerisinde yer alan antioksidan bağışıklığı mükemmel hale getiriyor. Cilt alerjenlerini engellemenin yanı sıra kanser hastalıklarına karşı tüm organlarda kalkan görevi görüyor.

TIKANAN DAMARLARI AÇIYOR

Limon suyunun içerisine sarımsak atıp içtiğinizde, tıkanan damarlar açılıyor, damar sertliklerini ve hipertansiyonu önlüyor. Kolesterol ve lipidi düşürerek zararlı yağların hızlı bir şekilde yakılmasını sağlıyor.

KİLO VERDİRİYOR

Düzenli olarak tüketilen sarımsaklı limon suyu vücuttaki zararlı yağların yakılmasını sağlayarak hızlı bir şekilde kilo vermenize yardımcı oluyor.

BÖBREKLERİ TEMİZLİYOR

Böbrek ve safra taşlarını eritiyor, idrar söktürüyor, vücuttaki şişkinliği yok ediyor ve dokularda ödem oluşmasını engelliyor. Helycobeacter pylori adlı ülser mikrobunu öldürerek, mide ve oniki parmak bağırsağı ülserinin kesin tedavisini yapıyor.

HER TÜRLÜ AĞRIYI KESİYOR

Tüm romatizmal ağrıları iyileştiren sarımsaklı limon suyu, kireçlenmeyi önleyerek her türlü ağrının geçmesine yardımcı oluyor.

NASIL YAPILIR?

Vermiş olduğumuz malzemeleri cam şişenin içerisine koyun. Sarımsakların kabuklarını soyduktan sonra yıkamadan bir kavanoz yardımıyla çok hafif bir şekilde ezin. (Sarımsaklar bütün bir şekilde kalmalı) daha sonra 25 gün güneş almayan bir yerde bekletin ve her gün şişenin içerisinde bir kez çalkalayın. Sabahları aç karnına kahvaltıdan önce bir çay bardağı içebilirsiniz.

  • Thanks 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Sign in to follow this  

×
×
  • Create New...