melisabilir 1 Posted November 17, 2020 Share Posted November 17, 2020 Selamlar, uzun zamandır bileklik modellerine sürekli bakıyordum ve aklıma bileklik almak geldi sizlerle de danışmak istedim hem fiyat açısından hem de alınabilirlik açısından. ortası gözlü dorikalı bileklik buna basınca sanırım siteye gidebiliyorsunuz bunu beğendim ama bazı arkadaşlarım şunu söylüyorlar göz kısımları altın değilmiş ondan fiyat düşebiliyormuş bu doğru mu ? Ayrıca da bana gene aynı fiyatlarda önerebileceğiniz bir model var mı acaba ? Üşenen arkadaşlarım için ürün resmi : Quote Link to post Share on other sites
Cangirl75 27,165 Posted November 17, 2020 Share Posted November 17, 2020 (edited) Evet doğru benimde bir altından bilekliğim ve yüzüklerin de beyaz mavi taşlar var satınca onlar çıkarılıyor fiyat alış fiyatından çok düşüyor bizzat sormuştum ama sadece altın da pek sevmiyorum . Bu arada satmaya da hiç değmiyor. Edited November 17, 2020 by Cangirl75 Quote Link to post Share on other sites
melisabilir 1 Posted November 18, 2020 Author Share Posted November 18, 2020 Cangirl75, 9 saat önce yazdı: Evet doğru benimde bir altından bilekliğim ve yüzüklerin de beyaz mavi taşlar var satınca onlar çıkarılıyor fiyat alış fiyatından çok düşüyor bizzat sormuştum ama sadece altın da pek sevmiyorum . Bu arada satmaya da hiç değmiyor. Baana ortalama bir hatırladığınız düşüş söyleyebilir misiniz mesela kaç gr. almıştınız kaç gr. saydılar acaba ? Quote Link to post Share on other sites
Cangirl75 27,165 Posted November 18, 2020 Share Posted November 18, 2020 melisabilir, 2 dakika önce yazdı: Baana ortalama bir hatırladığınız düşüş söyleyebilir misiniz mesela kaç gr. almıştınız kaç gr. saydılar acaba ? O sorunun cevabını bilemeyeceğim ama satmaya hiç değmiyor çok çok düşüyor bunu söyleyebilirim Quote Link to post Share on other sites
melisabilir 1 Posted November 18, 2020 Author Share Posted November 18, 2020 Cangirl75, Şimdi yazdı: O sorunun cevabını bilemeyeceğim ama satmaya hiç değmiyor çok çok düşüyor bunu söyleyebilirim Teşekkür ederim gerçekten, çok sağolun bakalım altın yükselicek diyorlar şu sıra ve yükselmeden almak istiyorum açıkçası. 1 Quote Link to post Share on other sites
Cangirl75 27,165 Posted November 18, 2020 Share Posted November 18, 2020 melisabilir, 1 dakika önce yazdı: Teşekkür ederim gerçekten, çok sağolun bakalım altın yükselicek diyorlar şu sıra ve yükselmeden almak istiyorum açıkçası. Taşlı vs alınmayın o halde sade altın olsun Quote Link to post Share on other sites
melisabilir 1 Posted November 18, 2020 Author Share Posted November 18, 2020 Cangirl75, 7 dakika önce yazdı: Taşlı vs alınmayın o halde sade altın olsun kelepçe bilezik bunun gibi bir şey mi diyorsunuz almak için ? Quote Link to post Share on other sites
Cangirl75 27,165 Posted November 18, 2020 Share Posted November 18, 2020 melisabilir, 16 dakika önce yazdı: kelepçe bilezik bunun gibi bir şey mi diyorsunuz almak için ? Taşsız mavi beyaz , nazar boncuksuz olan altını tercih edin 1 Quote Link to post Share on other sites