ılyada 6,872 Posted May 15, 2010 Share Posted May 15, 2010 Konu hakıkaten çok önemli dile getırdiğiniz için teşekkürler.Türk milleti cengaver durust ve merhametli....Ama ne oluyorsa hep şeraat izin vermiyor yada töre izin vermiyor diyerek yetişenlerden başımıza iş geliyor.....Cahillik körü körüne inanmak dini dolandırıcıların yemınıne kanmak hala deyişmiyor ulkemizde.Bazen şahit oluyorum turk ve musluman olmakla övünmeyelım musluman olmakla övunelim dıyen kişiler var...Neden şerefli bir millet şerefli tarihiyle övünmesin ki...Din başka kultur başka ama fatıh sultan mehmet, yavuz sultan selım son kurdugumuz imporatorluktan...Daha nice asil padişahlar paşalar askerler ulemalar ve din buyuklerimiz var....... Atalarımız ne kıymetlı yerde bır ımporotorluk kurmuş kı hala dış ulkelerın çevırdıklerı dolaplar bitmiyor.Son olark yanlarına kattıkları cahil töre tayfasıyla beraber tam gaz devam edıyorlar.....Allah töre tayfasına akıl devletıne sadakatlı olmayı nasıp etsın......Evlıyalarımız da dualarını esırgemesın.....Turk yurduna guç versın.......NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE.......saygılar 1 Quote Link to post Share on other sites
Guest mistik Posted May 28, 2010 Share Posted May 28, 2010 ılyada guzel yorum yapmış tamamen katılıyorum ona elline sağlık Quote Link to post Share on other sites
quardian 26,529 Posted September 18, 2010 Share Posted September 18, 2010 Bunu daha önce okumuştum yine okudum , çok güzel bir paylaşım .Konuyu yeni okuyan arkadaşlara diğer arkadaşların yorumlarını okumalarınıda tavsiye ederim. 1 Quote Link to post Share on other sites