vav 6,770 Posted June 21, 2010 Arkadaslar ses nasil kalinlastirilir..? Daha kalin bir ses icin bitkisel yada farkli bir yöntem var mi? Sakin sigara demeyin, ses kalinlassin derken cigerler incelmesin birde birde ameliyat yada girtlak kanseri olmak lazimda demeyelim Bilginiz varsa paylasin lütfen... saygilar sevgiler!! Quote Share this post Link to post Share on other sites
yesil 31,328 Posted June 21, 2010 benim erkek bir arkadasim var ama artik kiz oldu. ilk konustugumda taniyamadim sesinden o erkek sesi gitmis kadin sesi gelmis. galiba biraz hormonlardan birazcik da ses tonunun kendi degistirmesinden kaynaklaniyordu. ama tam kalinlasir mi bitkisel seylerle ameliyatsiz bilemiycem. Quote Share this post Link to post Share on other sites
vav 6,770 Posted June 25, 2010 evet, anladim..enteresan..hormonlarla alakali bir$ey olabilir!!! mantikli... bu arada kadin olmayada niyetim yok..in$ olmaz..=^))..sagolasin bir bilen yokmu yahu..kocaman forumda??? Quote Share this post Link to post Share on other sites
Guest StarK Posted June 25, 2010 Benim ses bayaa kalındır...Yani bi konuşma yapınca yer gök inler :D Genetik bişi de olabilir, kişinin sigara vb. gibi alışkanlıklarına bağlı olabilir...Bizim bi arkadaş vardı onun sesi de çok inceydi...Fakat gayet memnundu...=) Bi uzmanla filan konuşsan olur mu acaba...Kulak burun boğaz anlar mı dersin...??? Quote Share this post Link to post Share on other sites
fatal,turnback 17,868 Posted June 25, 2010 bi aktör sabahları boğazına buz torbası koyuyormuş, ama senin bahsettiğin kalınlaşma, kısık bir kalınlaşma değil sanırım... Quote Share this post Link to post Share on other sites
yesil 31,328 Posted June 25, 2010 evet, anladim..enteresan..hormonlarla alakali bir$ey olabilir!!! mantikli... bu arada kadin olmayada niyetim yok..in$ olmaz..=^))..sagolasin bir bilen yokmu yahu..kocaman forumda??? ´ bence sen takinti yapiyorsundur gayet iyidir ses tonun Quote Share this post Link to post Share on other sites
AHFA 38,789 Posted June 25, 2010 insanın böğründe yani anatomik olarak medulla spinalis T12-L1 seviyesinde surrenal adlı bezinde üretilen androjenik hormonlar insanın ses kalınlığını arttırır,dışardan hormon takviyesi alabilirsin. 1 Quote Share this post Link to post Share on other sites
Wahsi 7,114 Posted June 25, 2010 Bam teliyle biras oynamak lasım Quote Share this post Link to post Share on other sites
Guest BeSte Posted August 26, 2010 Bam teliyle biras oynamak lasım çookk güldüm bencede fazla ugraşılmaması gerekiyo bence bilimsel olarak bakılması gerekiyo nebiliym bi uzman doktor falan görse bence çok daha iyi olur ses kalınlaştırayım derken sesinizden olmayın dikkat edin bence... Quote Share this post Link to post Share on other sites