Popular Post Guest Posted July 17, 2010 Popular Post Share Posted July 17, 2010 Arkadaşlar sizi kendimin ve bikaç tanıdığımında yaptığı denenmiş bi terkipten bahsedicem. gelişmeleri zamanla sizde gördüğünüzde hayret ediceksiniz. kadir suresi güzel bi abdest aldıktan sonra niyeti sürekli kalbinizde tutarak önce efendimize salavatlar ve tövbe-i istiğfar çekerek ardından 1 tespih kadir suresini okuyun, bittikten sonra niyeti sürekli kalbinizde tutarak önce efendimize salavatlar ve tövbe-i istiğfar çekin. süre de verin şu şu güne kdar bana bi ışık gönder Rabbim diye. yasin suresi güzel bi abdest aldıktan sonra niyeti sürekli kalbinizde tutarak önce efendimize salavatlar ve tövbe-i istiğfar çekin, bi bardak suya bunları okuyun. ardından yasin suresinde 7 defa mübin geçiyor her mübin geçişinde bardağa bi kez üfleyin. yasin suresi bittikten sonra niyetiniz neyse Rabbime dua edin. dileğiniz yani duanız hep kalbinizde olsun ama sonra suyu için hepimizin hakkında hayırlısı olsun inşaAllah 6 Quote Link to post Share on other sites
kuzguncuk 62,532 Posted July 17, 2010 Share Posted July 17, 2010 Sevgili E.A öncelikle Allah Senden Razı Olsun teşekkürler:) 1 tespih dediğin 99mu oluyor? 1 Quote Link to post Share on other sites
nova 97,029 Posted July 17, 2010 Share Posted July 17, 2010 bu iki terkibi arka arkaya yapıcaz canım. birde suyu içecekmiyiz. Allah razı olsun 1 Quote Link to post Share on other sites
atris 9,426 Posted July 17, 2010 Share Posted July 17, 2010 E.A_ yasın suresınde mubine geldıkce okunacakmı duası yoksa okunmayacakmı................ Quote Link to post Share on other sites
Guest kemtamin Posted July 17, 2010 Share Posted July 17, 2010 evet suyu nabıcaz:D kadir suresi zaten her türlü dilek için okunur etkisi cok büyüktür..çok hoşuma gitti bu uygulama cok güzel bir paylaşım:) Quote Link to post Share on other sites
Guest ahd-u misak Posted July 17, 2010 Share Posted July 17, 2010 suyu tmm içerim de 3 kere mi abdest alacaz 1 terkipte yanlış mı anladım Quote Link to post Share on other sites
Guest Posted July 17, 2010 Share Posted July 17, 2010 cümlemizden razı olsun inşaAllah kuzguncuk, evet 99 oluyor. nova, canım arka arkaya yapma araya zaman da koyabilirsin, duanı ettikten sonra suyu içiceksin canım( yazmayı unutmuşum). birbirinden ayrı terkipler zaten. --- Sonraki mesaj --- E.A_ yasın suresınde mubine geldıkce okunacakmı duası yoksa okunmayacakmı................ her mübin geçtikçe suya bi kez üfliceksin sonra yasine devam ediceksin, en sonda duanı ediceksin atris. --- Sonraki mesaj --- suyu tmm içerim de 3 kere mi abdest alacaz 1 terkipte yanlış mı anladım bir abdest yeterli aslında ama sen nur üstüne nur istiorum diosan bilemem canım Quote Link to post Share on other sites
nova 97,029 Posted July 17, 2010 Share Posted July 17, 2010 ayrık otum ben bunu bir yakınım için yapsam olurmu Quote Link to post Share on other sites
Guest Posted July 17, 2010 Share Posted July 17, 2010 evet suyu nabıcaz:D kadir suresi zaten her türlü dilek için okunur etkisi cok büyüktür..çok hoşuma gitti bu uygulama cok güzel bir paylaşım:) bende çok işe yaradı, hayret ettim hatta içicez suyu Quote Link to post Share on other sites
Guest ahd-u misak Posted July 17, 2010 Share Posted July 17, 2010 abdest tövbe-salavat 99 kadr suresi tövbe -salavat 1 yasin her mübinde suya üflenecek..su içilecek.. ne kdr zorlandım dimi anlamakta Quote Link to post Share on other sites