Renesme 3,153 Posted December 15, 2011 Deneyen varmi acaba Quote Share this post Link to post Share on other sites
asligul 2,050 Posted December 15, 2011 deneyen varsa paylassin lutfen 1 Quote Share this post Link to post Share on other sites
Guest vahid Posted December 16, 2011 deneyene gerek yok ya kiişi kendi bağlanırsa birde o var.Allah cc ile pazarlık olmaz. Quote Share this post Link to post Share on other sites
kurbaaam 1,716 Posted December 21, 2011 duası ve dua adedı verılmemış konuda bılgısı olan bırı varmı Quote Share this post Link to post Share on other sites
banubanu 1,583 Posted January 10, 2012 Evet utanarak söylüyorum yaptım... hehehee... ben neler çektim ruhu duydumu... Şimdi nerdeyse ne haldeyse umarım çekiyordur. Quote Share this post Link to post Share on other sites
trky 1,278 Posted January 10, 2012 Kişi birine aşık oluyor ve için için birşeyleri çekiyor sonra kendi çektiği için karşısındaki kişininde çekmesini istiyor böyle yollara giriyor, bazı durumlarda kaderinde olan takdiri kabul etmek lazım, böyle yollara girmektense Allah'tan herşeyin hayırlısını istemek daha iyi olur, böyle yollara girildiği zaman karşısındaki kişinin çok daha fazla çekmesine neden olabilir, kaderde varsa zaten olur yoksa istediğin kadar birşeyleri yap olmazsa yine olmaz kişi ancak yaptıkları ile kalır sınav dünyası, işin içinden çıkamayınca en güzeli işleri Allah'a teslim etmek gerekir böyle yollara girmek değil. Quote Share this post Link to post Share on other sites
sürgün 772 Posted January 10, 2012 Bu uygulama ile hiç bir işlem yapılmaz, kimse kimseyi kandırmamalıdır, umut dünyası, dünya yalan olmuş insanlar kendi peşine para için koşuşturmak için her türlü yalanları ortaya koyarlar, her türlü uygulamaya kapılıyoruz ancak araştırmıyoruz, kapılmak yerine araştırmak yapmak daha iyi değilmidir? Quote Share this post Link to post Share on other sites
fans 2,287 Posted November 17, 2012 başka yerlerde kilidin üzerine yazı yazılacak diyor. Quote Share this post Link to post Share on other sites
yutaz43 999 Posted March 31, 2013 kilidin üstüne ne yazcazzz lüfen rica ediyom yazarmısınız Quote Share this post Link to post Share on other sites
sessiz nehir 232,289 Posted March 31, 2013 nerede okuduğumu hatırlamıyorum ama bir insanı kendinize bağlamak bile belli bir zaman sonra o insanın rızkını, işini, gücünü her şeyi bağlıyor ve hayatı tamamen tepe taklak oluyormuş. 1 Quote Share this post Link to post Share on other sites