hayatkardelen 19,655 Posted October 27, 2010 ya benim hiç ders çalısasım gelmio artık gecen sene deli gibi çalıştım kopya olayı felaket moralimi bozdu motive olamıom artık derslere 1 Quote Share this post Link to post Share on other sites
nili1984 2,264 Posted October 27, 2010 atandığını düşün 1 Quote Share this post Link to post Share on other sites
Guest deniz çelik Posted October 27, 2010 ben hazırlanıyorum ama çalışamıyorum bana yardımcı oln lütfen! --- Sonraki mesaj --- türban ne alakası varsa isteyen saçına kopyeyi saklayamazmı hatta saça daha iyyi kanfulaj olr kardeşim Quote Share this post Link to post Share on other sites
Guest gok-han Posted October 27, 2010 inşalllah hepini zkazanırsınız arkadaşlarım ben kazandım kpssyi şuandır 1,5 yıldır görev yapıyorum dilerim aynı başarıyı sizde yaşarsınız Quote Share this post Link to post Share on other sites
nili1984 2,264 Posted October 27, 2010 ben hazırlanıyorum ama çalışamıyorum bana yardımcı oln lütfen! --- Sonraki mesaj --- türban ne alakası varsa isteyen saçına kopyeyi saklayamazmı hatta saça daha iyyi kanfulaj olr kardeşim Çalışırsın daha erken olduğu için o moda girememişindir.Etrafında deli gibi çalışanları görünce sende hırslanırsın Zaten amaç belli değil mi sence EB den 100 net yapanları Ankarada istanulda sınava alıyolarmış benim aklımın bir köşesinde kopyacılar belli olmasın diye bir dümen çevirdikleri geliyo. Kardeşim sınava kalem bile sokmuyosun güvenlik önlemi diye küpeyi yasaklıyosun yani insan başkalarının gözüne baka baka bu kadar alay etmez ki pes ne diyeyim Quote Share this post Link to post Share on other sites
hayatkardelen 19,655 Posted October 27, 2010 beniim acilen ingilizce öğrenmem lazım ya offf cok saçma gelio bana ya maliyede müfettiş yrd, uzman yrd. filan yapacak adamdan ne die ing. isterler ki. offfff napcam ben ya zati 10 dersim var bide ing nasıl öğrencem --- Sonraki mesaj --- amin arkadasım inşallah ya yoruldum artık yaaaaaaaa inşalllah hepini zkazanırsınız arkadaşlarım ben kazandım kpssyi şuandır 1,5 yıldır görev yapıyorum dilerim aynı başarıyı sizde yaşarsınız Quote Share this post Link to post Share on other sites
Guest gok-han Posted October 27, 2010 biraz sabır bende çok zorlanmıştım ama inan kazanınca o an herşeye değiyo Quote Share this post Link to post Share on other sites
hayatkardelen 19,655 Posted October 27, 2010 biri beni bu siteden cıkarsın yafff ders calısmam lazım niliiii nerdesinnnn Quote Share this post Link to post Share on other sites
nili1984 2,264 Posted November 9, 2010 biri beni bu siteden cıkarsın yafff ders calısmam lazım niliiii nerdesinnnn nili ders çalışıyodu geldi, sen ne yapıyon başladın mı çalışmaya:biggrin::biggrin: Quote Share this post Link to post Share on other sites
Guest blessed trinity Posted November 9, 2010 kpss gorunce cınnet gecırıourm Quote Share this post Link to post Share on other sites