Jump to content
Sign in to follow this  
Dileğim

Bademli Alabalık Tava

Recommended Posts

Bademli Alabalık Tava (4 Kişilik)

 

 

Malzemeler

4 adet alabalık fileto

50 gr un

3 adet çırpılmış yumurta

100 gr kızarmış file badem

Yeterince tuz ve biber

Kızartma için 1 su bardağı sıvı yağ

 

Yemeğin Yapılışı

Önce balıkları tuz ve biberleyin. Daha sonra her iki tarafını da una bulayıp çırpılmış yumurtaya batırın. Bir tavada kızgın yağda her iki tarafını da kızartın.

Roko, yeşil soğan ve limonla birlikte servis edin. En son file bademleri balığın üstüne serpin.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Sign in to follow this  

×
×
  • Create New...