Jump to content
Sign in to follow this  
Dileğim

Deniz Mahsülleri Ve Rezene İle Canneloni

Recommended Posts

Deniz Mahsülleri ve Rezene İle Canneloni (6 Kişilik)

 

Malzemeler

18 Adet Cannelloni

1 İstakoz

2 Yengeç

20 cl Kaynatılmış Balık Suyu

2 Havuç

2 Kereviz Dalı

3 Rezene

5 cl.Pastis

10 cl. Taze Krema

20 gr. Tereyağ

1 Soğan

1 Diş Sarımsak

1 Çorba Kaşığı Zeytinyağı

25 cl. Beyaz Şarap

1 Demet Fesleğen

Tuz, Karabiber

 

 

Yemeğin Yapılışı

İstakozu 7 dakika, yengeci de 10 dakika sırayla balık suyunda kaynatın. Etlerini kücük parçalara ayırın. Kereviz ve havuçları kıyın. istakozun başını ve yengeç kabuklarını etsuyunda haşlayın.

Zeytinyağında sarımsak ve soğanla birlikte kavurun. Beyaz şarabı ısıtın, fesleğen demetini ekleyin ve 10 dakika kısık ateşle kaynatın. Rezeneyi buharda 15 dakika pişirin.

Havuç ve kerevizleri tereyağında biraz pişirin. Pastisi ısıtın.10 cl. deniz mahsulü suyuna, kremayı ekleyip karıştırın. İstakoz ve yengeç etini kıyılmış fesleğenle hafifçe karıştırın.

Karışımı cannellonilerin içine doldurun. Rezeneyi mikserde karıştırın ve suzun. Tabaktaki cannelloni?lerin altına yayın.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Sign in to follow this  

×
×
  • Create New...